Kupalarıyla Başkan Selvitopu`na geldiler

Yerel Yönetimler

Kupalarıyla Başkan Selvitopu`na geldiler

Karabağlar'daki Ülkü Ortaokulu'nun kız futbol takımı, Kocaeli'nde 10-16 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 2. oldu.




Çocuklar turnuvanın hemen ardından kupalarıyla birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Başkan Selvitopu, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Futbol gibi bir branşta aldığınız bu derece son derece mutluluk verici. Karabağlar Belediyesi olarak biz de sporu, kültür ve sanatı desteklemeye gayret ediyoruz. Atatürk Gençlik ve Spor Merkezimizin inşaatı hızla ilerliyor. Tesis bitince orayı sizlere tahsis edeceğiz” dedi.

Çocukları kutlayarak başarılarından ötürü bisiklet armağan eden Başkan Selvitopu, “Sporda yenmek kadar yenilmek de var. Daha önünüzde uzun yıllar var. Azminizi yitirmeyin ve aynı şekilde çalışmaya devam edin” dedi.

Okul Müdürü Ali Gür de, desteklerinden ötürü Başkan Selvitopu'na teşekkür etti.

Çocukların Başkan Selvitopu'na Atatürk resmi armağan ettiği ziyarette, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Aydoğan, takımı çalıştıran beden eğitimi öğretmenleri İbrahim Ulukapı ve Diren Yalçın'la Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nuri Bekece de yer aldı.

 




Bu haber 16.6.2023 11:33:39 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Kupalarıyla Başkan Selvitopu'na geldiler

  • YSK başkanı: Elektronik seçim sistemi geliyor

  • Emekli aylıkları ödeme tarihi belli oldu!

  • Ödemiş’te sivrisinek ve haşereyle etkin mücadele

  • Hafta sonu plan yapacaklar dikkat!

  • Karşıyaka’da yaz spor okulları başlıyor!

  • İZBAN seferleri bayramda ücretsiz olacak!

  • Güzelbahçe basketbolda zirvede

  • Başkan İduğ, Bornova için Avrupa yolcusu

  • Menderes’te Kurban Yerleri Hazır

  • Başkan Soyer’den Brüksel’de uluslararası dayanışmanın önemine vurgu

  • Son Dakika: Ekrem İmamoğlu'nun davası ertelendi

  • Kılıçdaroğlu’dan Engin Özkoç'a özel görev

  • Seferihisar tarımının yeni yıldızı: Ekinezya

  • Hazırlıklar başladı: 19 yeni il önerisi!

  • Ahmet Piriştina unutulmadı

  • Bayraklılı öğrenciler sınav öncesi moral depoladı

  • İzmir Şehir Tiyatroları’na 6 dalda “Özdemir Nutku” ödülü

Benzer Haberler