Yerel seçimlerden bu yana geçen 4 yılda ilçenin farklı mahallelerine 16 yeni park kazandıran, onlarcasını da baştan sona yenileyen Bayraklı Belediyesi, 17’nci parkın çalışmalarına Yamanlar Mahallesi’nde başladı.
Başkan Serdar Sandal, “Çocuklarımızın, ilçe sakinlerimizin güvenli ve huzurlu ortamlarda sosyalleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Yarınlara daha yeşil bir çevre ve daha modern Bayraklı bırakmak istiyoruz” dedi.
YEŞİLİ BOL YENİ PARK
İlçe genelinde park ve yeşillendirme çalışmalarını kış aylarında da aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yerel seçimlerden bu yana ilçeye kazandırdığı modern parklara bir yenisini daha ekliyor. 4 yılda 16 yeni park yapan, onlarcasını da baştan sona yenileyen Bayraklı Belediyesi, 17’nci parkı Yamanlar Mahallesi’ne kazandırıyor. Kubilay Caddesi üzerinde sıfırdan yapılacak parkın çalışmalarına başlayan ekipler, proje kapsamında mahalleye içinde koşu yolu, spor aletleri ve teraslı oturma alanı bulunan yeşili bol yeni bir park yapacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan park, mahallenin sosyal alan ihtiyacına yanıt verecek.
HER ŞEY BAYRAKLI VE HALKIMIZ İÇİN
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bir yandan ilçemizin geleceği için dönüşüm adımları atarken bir yandan da modern görünüm kazanması, yeşil oranının artması, çocuklarımızın, ilçe sakinlerimizin rahat, ferah, güvenli ve huzurlu ortamlarda sosyalleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Yarınlara daha yeşil bir çevre ve daha modern Bayraklı bırakmak istiyoruz. Her şey Bayraklı ve halkımız ” dedi.
Bu haber 4.2.2023 08:40:22 tarihinde eklenmiştir.

Tatil Şenliği Foçalı Çocukları Mutlu Etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 3 ilçede ulaşımı rahatlatacak yatırım…İZBAN’a 4 yeni durak daha

Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Şubat öncesi Parti Meclisi'ni topluyor

Narlıdere’de Nazım Hikmet Gecesi
Geleceğin Şefleri Mutfakta!

AK Parti İzmir, 30 ilçede eş zamanlı sahadaydı…Başkan Sürekli gündemi değerlendirdi

Toplam Kalite Yönetimi Belgesi “ISO 9001” Karabağlar'da

Eski eşini katletti kaçarken yakalandı

İktisat Kongresi öncesi Başkan Soyer'den vekillere sunum!

İzmir sevdiğine koşacak

Bayraklı’nın 17’nci parkı Yamanlar Mahallesi’ne

SUMP İzmir çalıştayları başlıyor…Sürdürülebilir bir ulaşım için “Geleceğe Hareket Et”

Menemen’de bir kez daha Seyrek tartışması...Mecliste metre kare ve haciz gerginliği!

Beko’dan mülteci kampı iddiası, Başkan’dan açıklama, AK Parti’den eleştiri!

Başkan Soyer Roman sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi: “Bütün Romanları kucaklayarak yerelde çözüm üreteceğiz”

Mutabakat metnine tepki gösterdiler AK Parti’ye katıldılar

KARBEL AŞ'de toplu iş sözleşmesi sevinci

Narlıdere Metrosu için 30 milyon Euro finansman

2023© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.