19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Efes Selçuk Belediyesi tarafından kurulan Gençlik Bandosu, bayram coşkusunu kent sokaklarına taşıdı.
Belediye hizmet binası önünde bir araya gelen Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve CHP İlçe Örgütü, Gençlik Bandosu eşliğinde yürüyerek Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı. Protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Kılınç, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Öğrencilerin şiir okuması ile devam eden törende Zuhal Fitness Spor Kulübü sporcularının 19 Mayıs için özel hazırladığı muhteşem gösterisi dakikalarca alkışlandı.
Törenin ardından kent sokaklarını trampet sesleriyle coşturan Efes Selçuk Belediyesi Gençlik Bandosu'na evlerindeki ve işyerlerindeki vatandaşlar da alkışlarla eşlik ettiler.
Efes Selçuk Sokaklarında Anlamlı 19 Mayıs Mesajı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ulusal Kurtuluş Mücadelesini başlatmak üzere 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 102. Yılında kurtuluş coşkusu Efes Selçuk sokaklarını sardı. Efes Selçuk Belediyesi günler öncesinden kentin ana caddelerini bu anlamlı gün sebebiyle bayraklarla donattı. Efes Selçuk’ta ayrıca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle sokaklarda anlamlı bir mesaj yayınlandı. Kent sokaklarında yer alan billboardlarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi karekod uygulaması ile yayınlandı. “Gençler 1919 ruhuyla bir çift mavi gözün sizlere mesajı var” notuyla yayınlanan kutlama mesajlarında, afişte bulunan karekodu okutan gençler, cep telefonlarından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni, Ulu Önderin görüntüleri eşliğinde izlediler.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında akşam saatlerinde düzenlenecek Mobil Konser ile bayram coşkusu devam edecek.
Bu haber 19.5.2021 16:20:10 tarihinde eklenmiştir.
Efes Selçuk’ta Gençlik Bandosu İle Bayram Coşkusu
Tunç Soyer: Kaybolan umutları yeniden yeşerteceğiz
AK Partili Mustafa Savaş’ın ’19 Mayıs’ mesajı
Aydın’da 19 Mayıs törenle kutlandı
Söke’de tam kapanma döneminde toplam 338 kişiye, 358 bin 200 TL ceza uygulandı
Karşıyaka’da kanolar ‘19 Mayıs’ için suya indi
Temizlemek istediği yangın havuzu sonu oldu
Kumar oynarken basılınca mutfak penceresinden kaçıp çatıya çıktılar
Aydın’ın kültür tanıtımına motosiklet tutkunlarından anlamlı destek
Kardeşler arası oda kavgası kanlı bitti
Kekik dikiminde son fidanlar toprakla buluşuyor
Çameli’nde 19 Mayıs kutlamaları
Pandeminin gölgesinde bayram kutlaması

Çiğlili Esnafın Bayrakları Belediyeden

Bornova’da 19 Mayıs coşkusu

Başkan Soyer Buca’da Işılay Saygın Kütüphanesi’ni açtı
Foça’da 19 Mayıs Coşkusu

Çeşme’de 19 Mayıs coşkusu sokaklara taşındı

2021© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.