Güzelbahçe’de 19 Mayıs kutlandı

İzmir / Yerel Yönetimler

Güzelbahçe’de 19 Mayıs kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Güzelbahçe’de Maltepe Mahallesi Tabaoğlu Parkı’nda tören düzenlendi, Atatürk Büstüne çelenk sunuldu.




Törene Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Feridun İşler, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Siyasi Partilerin Başkan ve Temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

‘Esareti kabul etmeyen bir milletiz’

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce günün anlamı ve önemini belirten bir mesaj yayınladı.

“19 Mayıs 1919 tarihi, hürriyetinden vazgeçmeyen, esareti kabul etmeyen, zulme asla boyun eğmeyen Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde  Milletimizin var olma ya da yok olma  mücadelesinin ilk adımı ve yeniden dirilişidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Sizin gibi gençlere malik oldukça, bu vatan ve milletin, şimdiye kadar elde etmeyi başardığı zaferlerin üstüne çok daha büyük zaferler koyabileceğine şüphe etmiyorum.” diyerek gençliğe olan inancını ortaya koymuş ve Milli Mücadelenin temeli 19 Mayıs’ı Gençlik ve Spor Bayramı olarak gençlerimize armağan etmiştir. 102 yıldır aynı gemideyiz. Türk milleti var oldukça Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır” dedi.




Bu haber 19.5.2021 13:32:26 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Güzelbahçe’de 19 Mayıs kutlandı

  • Buca’da 19 Mayıs’a renkli kutlama

  • Kaza şansızlıktı, kazadan sonra her şey büyük şans olarak görüldü

  • Nazilli Belediyesi esnaflara gıda paketi hediye etti

  • Tam kapanma sona erdi, vatandaşlar dağlara akın etti

  • Didim Belediyesi kenti, çiçek bahçesine çevirdi

  • Aydın sarı kategoriye düştü

  • 19 Mayıs’ın 102. yılı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden coşkulu kutlama

  • Bayraklı'da 19 Mayıs Coşkusu Mahallelerde Yaşandı

  • “19 Mayıs’ın Temelinde Toplumun Bağımsızlık Heyecanı Ve Uyanışı Vardır”

  • Türk doğal taş sektörü Çin pazarından vazgeçmiyor

  • Kocasına destek için mantar üretimine başladı

  • Kütahya’da 8 bin adet makaron ele geçirildi

  • Manisa’da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü

  • Kütahya’da uyuşturucu şüphelisi 2 kişi yakalandı

  • ‘Gördes Barajı’nda Mühendislik Hatası Var Mı?’

  • Başkan Biçer, İsrail zulmünü kınadı

  • Simav’da Beşiktaşlı taraftarların şampiyonluk kutlamaları

Benzer Haberler