Bornova’da tam kapanmada parklar yenilendi

İzmir / Yerel Yönetimler

Bornova’da tam kapanmada parklar yenilendi

Bornova Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma kararıyla sahalarda yaptığı çalışmalara hız verdi.




Kapanma süresince ilçede bulunan 100 parkta yenileme çalışmaları yapan belediye ekipleri Bornova’yı güzelleştirdi. 

Tam kapanma günlerini fırsata çeviren Bornova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 45 mahallede ihtiyaç duyulan parklarda yaptığı yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşların evlerinde olmasını fırsat bilen ekipler yapılan planlama doğrultusunda son olarak Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı, Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman Parkı, Evka 3 Mahallesi 119/3 Sokak ve Birlik Mahallesi 4233 Sokakta bulunan parklarda yenileme ve tadilat çalışmalarını tamamladı. 

Parkların içerisinde ve çevresinde genel temizlik yapılırken, çevre düzenlemesiyle estetik bir görünüme kavuşturuldu. Parklarda tamir ve bakım ile boyama çalışmaları gerçekleştirildi. Kırılan spor aletlerinin ve oyun gruplarının tamiri yapıldı. Bahar ayları ile birlikte bakım çalışmalarını arttırdıklarını dile getiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Kapanma sürecini de fırsata çevirmek istedik. Vatandaşlarımıza rahatsızlık vermeden, yenileme çalışmalarımızı arttırarak daha hızlı bir şekilde bitirdik. Kapanma süresinin dolmasının ardından da yapılan çalışmaları devam ettireceğiz” dedi. 




Bu haber 17.5.2021 09:18:27 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Bornova’da tam kapanmada parklar yenilendi

  • Büyükşehir'in Körfez'e akan pis su açıklamasına, Başkan Sürekli'den sert tepki

  • Beşiktaş, İzmir’e tam kadro geldi

  • Belediye ekipleri Kuşadası’nı köşe bucak temizliyor

  • Dünyanın 2. büyük doğal sodyum kaynağı ’Acıgöl’ can çekişiyor

  • Kutup Araştırmaları Proje Yarışması’nda Aydın’ı temsil edecek

  • (Özel) Baraj suları çekildi, cami minaresi ortaya çıktı

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bulvarı’nı yeniliyor

  • Lüks yat karaya oturdu, içindeki 6 kişi kurtarıldı

  • 20 ton yem yanarak kül oldu

  • Başkan Soyer Aliağa’da sökülecek dev gemiyle ilgili konuştu

  • Özel hastaneye ait araç kaldırımdaki yayayı ezdi

  • Şehit Özel Harekatçının cenaze programı belli oldu

  • Kirazın anavatanı Kemalpaşa’da kiraz hasadı sürüyor

  • 7 yıl aradan sonra belediye başkanlığı için tekrar sandık başına gidiyorlar

  • İzmir’de müstakil ev yangınında kundaklama şüphesi

  • Saklıgöl’de ilkbahar güzelliği

  • Beko: Milyonlarca İnsan Korona İle Açlık Arasına Sıkıştı!

Benzer Haberler