Ana Manşet / Güncel / İzmir
İzmir’in Buca ilçesinde, babasıyla birlikte yaşadığı evi ateşe verdiği ileri sürülen şüpheli kayıplara karışırken, baba ve bitişikteki evde yaşayan kardeşi dumandan etkilendi.
İzmir’in Buca ilçesinde, babasıyla birlikte yaşadığı evi ateşe verdiği ileri sürülen şüpheli kayıplara karışırken, baba ve bitişikteki evde yaşayan kardeşi dumandan etkilendi. Yangın sonrası ise ev kullanılamaz hale geldi.
Olay, gece saatlerinde Ufuk Mahallesi 910/2 Sokak üzerinde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre, babasıyla birlikte aynı evde yaşayan Murat G., babası Mehmet G’nin uyuduğu esnada evi ateşe verdi. Evden dumanlar yükselirken, şüpheli Murat G., hızla olay yerinden kaçtı. Yangını fark eden ve dumandan etkilenen Mehmet G., kendi imkanları ile evin içerisinden çıkarken, vatandaşlar tarafından durum polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, sağlık ekiplerince dumandan etkilenen ve ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Mehmet G., ambulansa alınarak Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mehmet G’nin durumunun iyi olduğu, bitişikteki evde yaşayan kardeşi Ahmet G’nin de dumandan etkilendiği ve olay yerinde sağlık ekiplerince oksijen desteği uygulanarak ayakta tedavi edildiği öğrenildi.
Öte yandan, evin kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili ve olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldığı bildirildi.
Bu haber 14.5.2021 12:00:44 tarihinde eklenmiştir.
İzmir’de müstakil ev yangınında kundaklama şüphesi
Saklıgöl’de ilkbahar güzelliği
Beko: Milyonlarca İnsan Korona İle Açlık Arasına Sıkıştı!
Tahsin Yazıcı buluşma noktası olacak
Serter’den çiftçiler günü mesajı
Kemalpaşa'nın Taşlara Yazılan Tarihi Kitaplaştı
Buca’nın sokaklarında değişim rüzgarı
Sedat Sözer'i kaybettik
Başkan Soyer: Çiğli'yi Karşıyaka ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz
İzmir'de veresiye defterleri kapatılıyor
İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan farkındalık projesi
Yücel “Bayram Gibi Bayram Olsun Diye Çalışıyoruz”
Başkan Soyer’in daveti karşılık buldu
10 bin ton çöp aylardır Türkiye limanlarında bekliyor!
Atatürk Gençlik Merkezi temel atmaya hazırlanıyor
Bayram hediyeleri Başkan amcadan

Manisa’da nisan ayında konut satışı geçen seneye göre 2 kat arttı
İzin belgesi sorulunca tartıştığı polisi görüntülemeye başladı

2021© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.