Güncel / Gündem / İzmir / Yerel Yönetimler
Bornova Belediyesi, kontrollü normalleşme döneminde gerçekleştirilen Dinamik Denetim Modeli kapsamında iş yerlerinde denetimlere başladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrası Zabıta ekipleri tarafından yapılan yapılan ilk denetimlere, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, İlçe Emniyet Müdürü Gülden Türkal ile birlikte Bornova Belediye Meclis Üyesi İsmail Atmaca da katıldı.
Açıklanan normalleşme sürecinin ardından ilçede bulunan lokanta, kafe, kahvehane, kuaför ve spor salonları gibi insan yoğunluğunun bulunabileceği yerlerde denetimler yapıldı. Mekanlarda dezenfektan bulundurulması, sosyal mesafe kuralına uygun oturma düzeninin oluşturulması, maske kullanılması ve işletme tipine göre alınması gereken diğer tedbirlerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
Denetimlerde iş yeri sahiplerinden ve vatandaşlardan kurallara harfiyen uymalarını isteyen Kaymakam Genel, pandemi süresince denetimlerin devam edeceğini söyledi.
Bu haber 5.3.2021 11:09:32 tarihinde eklenmiştir.
Bornova’da Dinamik Denetim Modeli

Hoş Geldin Bebek Projesi Başkan Duran'ın Ziyaretleri İle Başladı
Bayraklı'daki binaların yapı envanteri çıkarılacak
Denetimler Artık Daha Sıkı
Genel Başkan Nazlıaka'dan Başkan Duran'a Ziyaret
Şehitlerimiz bizim kutsalımızdır
Başkan Gürün’den pazarda Korona virüs denetimi
Söke Belediyesi’nden 3 farklı noktada yol çalışması
Ortaca’da tarihi eser operasyonu
Manisa’da ‘Hızır’ timleri motosiklet kazalarını önleyecek
Beyaz Eşya Tamircisiyim deyip, Söke’de 8 Kişiyi dolandırdı
Çeşme’de ’Soğanı Kavurma’ etkinliği
Tire’de otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Karabağlar’da ‘kontrollü normalleşme’ denetimi
Başkan Soyer: “Bu hayırlı duanın felaketlerin son bulmasına da faydası olsun”

Çiğli’den “ChooseTo Challenge” Kampanyasına Tam Destek
Yargıtay, Cansu Kaya davasında yerel mahkemenin kararını bozdu
Başkan Aras esnafı uyardı

2021© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.