AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ‘Evde Kal’ çağrısına uyanlara kitap hediye edeceğini duyurdu.
Çin’de ortaya çıkan Türkiye’de de 59 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan Corona Virüs kapsamında tüm ülke teyakkuzda hem merkezi hükümet hem yerel idareciler evde kal çağrısı yapıyor. Evde kal çağrısını yineleyen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da bu durumu bir kampanya ile destekledi. Kaya, sosyal medya hesabından evde kal çağrısına uyan ve tweetinin altına telefon numarasını yazan 5 kişiye Mustafa Kutlu’nun kitaplarından oluşan bir set armağan edeceğini duyurdu.
İşte Kaya’nın o paylaşımı;
#EvdeKalTürkiye çağrısına uyarak, bu mesajın altına evden fotoğrafını paylaşan 5 kişiye, hikayelerinde toprağımızın kokusu, insanımızın sıcaklığı, evimizin huzuru olan Üstad Mustafa Kutlu'nun kitaplarından oluşan birer set hediye edeceğim.
Bu haber 26.03.2020 21:00:50 tarihinde eklenmiştir.
Corona günlerinde kitaplar Başkan Amca’dan
Bakan Koca’dan açıklama; vaka sayısı 3 bini geçti, 75 kişi hayatını kaybetti

Gökçe açıkladı, AVM’ler Büyükşehir’in kararına uydu: Tümü kepenk indirdi!
Başkan Gümrükçü canlı yayında Çiğlililerle buluşacak!
Başkan Kılıç'tan gece mesaisi!
O Belediye Başkanı duyurdu; İlk kaybımızı verdik!

AK Partili Kaya’dan ‘Evde Kal’ çağrısına uyanlara kitap hediyesi!
Aliağa’da tüm kurslar 30 Nisan’a ertelendi

Sağlık Bakanı Koca açıkladı kimler test yaptırmalı?
Çiğli’de eski eşi ve baldızını öldüren sanığın cezası belli oldu!

Karaca: Korona günlerinde maskeli ihale!

Bergamalı kadınlar hastane için maske dikiyor
O ilçe de GDZ elektrik planlı kesinti yapacak
Aliağa Belediyesi’nde Corona önlemleri devam ediyor!

Olağanüstü dönemler, olağanüstü tedbirler gerektirir
Menemen Belediyesi’nin uzaktan eğitimleri başarıyla devam ediyor
Elektrik faturaları konusunda flaş karar!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplandı: Ne konuşuldu?

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.