Ege / Güncel / İzmir / Politika / Yerel Politika / Yerel Yönetimler
Çiğlili Meclis Üyesi, Maaşını Öğrencilere Burs Veriyor
CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi ve Çiğli Belediye Meclis Üyesi Erdal Mansuroğulları, meclis üyeliğinden aldığı ücretle, 6 üniversiteli kız öğrenciye burs imkânı sağladı.
Mansuroğulları, maaş almak için değil, halka hizmet etmek için meclis üyesi olduğunu açıklayarak, “Belediye Başkanımız da maaşını, Ekrem İmamoğlu’na gönderdi. CHP’ye ve belediye başkanımıza yakışır meclis üyeliği yapmamız gerekir” diye konuştu.
HALKTAN GELEN GELİRİ HALK İÇİN KULLANMAK
Maaş almak için değil, halka hizmet etmek için göreve geldiğini dile getiren Mansuroğulları, “Meclis üyeliğinden kazandığım parayı tekrar halka vermek, onların sayesinde elde ettiğimiz bu kazancı halk için kullanmak, eğitime katkı sağlamak istedim. Elimizden geldiği kadar sürekliliğini de sağlayacağız. CHP Çiğli İlçe örgütümüze de katkı da bulunduk. Çünkü biz bu örgüt sayesinde bu mevkilere geldik. Diğer meclis üyesi arkadaşlarımız da bu tarz konularda özverili davranıp, durumları doğrultusunda yardımda bulunmaya çalışırlarsa, CHP’ye ve belediye meclis üyeliğine yakışır bir durum olacaktır. Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü de maaşını, İstanbul seçimlerine katkı sunmak için Ekrem İmamoğlu’na gönderdi. Biz de ona yakışır meclis üyesi olarak böyle bir şey yaptık.”diye konuştuk.
Bu haber 17.05.2019 18:26:37 tarihinde eklenmiştir.
Çiğlili Meclis Üyesi, Maaşını Öğrencilere Burs Veriyor
Atatürk Sergisi ve Milli Mücadele Söyleşisi
Bayraklı Belediyesi’nden 19 Mayıs Etkinliği
'Dev köstebek' yeraltına indi
19 Mayıs coşkusu tüm İzmir’i saracak
19 Mayıs’ta “Konser bizden kitap sizden”
‘Kemâl’ 100. yıl anısına Karşıyaka’da
Başkan Soyer, 'Dünyanın en güzel iki kentini birleştireceğiz'
Başkan Sandal’a Haytap’tan Teşekkür

Büyükşehir Belediyesi'nden iki müjde birden
Haydi Çiğli Konsere
CHP'de o ilçede ön seçim kararı
1923 Öğrenciden 2023’e Mektup

Aşık Mahzuni Narlıdere’de anılacak
Bornova’da önce meclis sonra iftar birlikteliği
Başkan Gümrükçü'den Görev Dağılımı !
Başkan Gümrükçü'den Şafak Mesaisi!
Çiğli'de Dayanışma Günü

2019© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.