Ege / Güncel / İzmir / Yerel Yönetimler
Bornova’da önce meclis sonra iftar birlikteliği
Yoğun Meclis mesaisini tamamlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Meclis Üyeleri iftarda da birlikte oldu. Başkan İduğ’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftara CHP, MHP ve İYİ Parti’nin ilçe başkanları da katıldı. Meclis’te konuşan Başkan İduğ bütçeyi en iyi şekilde kullanacaklarını belirterek, “Ben bir iş adamıyım. Yönetimde beraber çalıştığımız profesyoneller var. Değerli meclis üyelerimiz var. Hepsinin görüşlerine saygı duyuyorum. Biz 5 yıl içinde Bornova’ya gerekli yatırımları yapmak ve kaynakları da doğru kullanmak için geldik” dedi.
Bornova Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Meclis Üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftara geçti. İftara CHP İlçe Başkanı Asım Güven, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yayla ve İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak da katıldı. Başkan İduğ, Bornova’da yaşanan birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bütçe en iyi şekilde kullanılacak
Bornova Belediye Meclis toplantısında konuşan Başkan İduğ, “Bornova Belediyesi’nin bütçesini bu dönemde en iyi biçimde kullanacağımızdan emin olabilirsiniz. Kaynakları verimli kullanacağımızı üzerine basa basa anlatıyoruz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Ben bir iş adamıyım. Yönetimde beraber çalıştığımız profesyoneller var. Değerli meclis üyelerimiz var. Hepsinin görüşlerine saygı duyuyorum. Biz 5 yıl içinde Bornova’ya gerekli yatırımları yapmak ve kaynakları da doğru kullanmak için geldik” dedi.
Bu haber 16.05.2019 16:53:08 tarihinde eklenmiştir.
Çiğlili Meclis Üyesi, Maaşını Öğrencilere Burs Veriyor
Atatürk Sergisi ve Milli Mücadele Söyleşisi
Bayraklı Belediyesi’nden 19 Mayıs Etkinliği
'Dev köstebek' yeraltına indi
19 Mayıs coşkusu tüm İzmir’i saracak
19 Mayıs’ta “Konser bizden kitap sizden”
‘Kemâl’ 100. yıl anısına Karşıyaka’da
Başkan Soyer, 'Dünyanın en güzel iki kentini birleştireceğiz'
Başkan Sandal’a Haytap’tan Teşekkür

Büyükşehir Belediyesi'nden iki müjde birden
Haydi Çiğli Konsere
CHP'de o ilçede ön seçim kararı
1923 Öğrenciden 2023’e Mektup

Aşık Mahzuni Narlıdere’de anılacak
Bornova’da önce meclis sonra iftar birlikteliği
Başkan Gümrükçü'den Görev Dağılımı !
Başkan Gümrükçü'den Şafak Mesaisi!
Çiğli'de Dayanışma Günü

2019© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.