CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç’tan vatandaşlara ikinci tur çağrısı!

Ana Manşet / Güncel / Yerel Politika

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç’tan vatandaşlara ikinci tur çağrısı!

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu ile ilgili basın açıklaması yaptı.




CHP İzmir Milletvekili Av. Kılıç’ın açıklaması şöyle:

 

 “Sandığa giden, gitmeyen hangi adaya oy vermiş olduğunuz önemli olmaksızın tüm seçmenlerimize seslenmek istiyorum. Atamızın emaneti Cumhuriyetimiz, ikinci yüz yılına girerken bize yüklenen bu tarihi sorumluluğu en iyi şekilde değerlendirmek, vatanımızı layık olduğu yerlere taşımak bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının görevidir.

Ülkemizin kalkınmasında büyük pay sahibi olan ekonomi, eğitim, sağlık, adalet, tarım, liyakat gibi konulardaki kötüye gidişin farkında olduğunuzu biliyorum. Değişimin size zor geldiğini de biliyorum. Ancak bu ülkenin geleceğine yön verebilmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var. İşçi, emekli, memur, çiftçi, öğrenci, genç, yaşlı ne olursan ol; bu değişimin bir parçası olmak geleceğe bırakacağınız en büyük miras olacak. Bu bir dönüm noktasıdır aslında. Doğrunun yanlışa, iyiliğin kötülüğe, bolluğun sefalete, hukukun suçlulara karşı bir zaferi olacaktır. Değişim tam da bunu hedeflemektedir. İlk turda alınan oylar da sandıktan değişim mesajının çıktığını göstermektedir. Gelin ikinci turda 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte Çankaya Köşkü’ne çıkartalım. Barışı, sevgiyi, bolluğu, bereketi bu topraklara yeniden getirelim. Teşekkürler Türkiye.”




Bu haber 17.5.2023 11:30:01 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • ‘Foçateyn’ Foçalı Tarih Severle Tanıtıldı

  •   Aydın: “1. Turda bir oyumuzu dahi çaldırmadık, 2. Turda da çaldırmayacağız. AK Parti’nin müşahit başvurusu da saygısızlık ve hukuksuzluktur!”

  • Soyer'den 2. tur için sandık mesajı

  • Torbalı, 19 Mayıs’ı Zakkum ile kutladı

  • Dikili’de 19 Mayıs coşkusu yaşandı

  • Kim Mihri belgeseli İzmir’de sanatseverlerle buluşuyor

  • Sandıkta “5 Müşahit ve Baro Görevlilerine veto!” İddiası

  • Balçovalılar'a yol müjdesi

  • Gaziemirli gençler, Duman’la bayramlarını kutladı

  • Bayraklı ‘Atatürk’te’ birleşti

  • Kim Mihri belgeseli İzmir’de sanatseverlerle buluşuyor

  • Balçova’da Muhteşem 19 Mayıs Coşkusu

  • Bornova’nın çocukları 19 Mayıs için çaldı

  • 19 Mayıs’ın 104. Yılında Narlıdere Tek Yürek Oldu

  • Karşıyaka 19 Mayıs’ta gelincik tarlasına dönüştü

  • Başkan Selvitopu gençlere seslendi: Bu Cumhuriyet sizlere emanet!

  • İzmir'de 19 Mayıs coşkusu meydanlara sığmadı

  • Başkanlardan 2. tur zirvesi: “Kurtuluş Savaşı’ndan Daha Zor”

Benzer Haberler