Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelere her gün bir yenisini ekleyen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Dalyan Marina Kafe’yi hizmete soktu. Oran, “Benim Çeşme Ailem, Deniz manzarasına karşı oturup 3 liraya çay, 9 liraya kahve içebilecek” dedi.
“Alaçatı Paraçatı”, “Çeşme Pahalı” algısına son vererek Çeşmeliler’i halkçı belediyecilik anlayışı ile tanıştıran Oran, belediye şirketi ÇEŞTUR’daki 9’uncu işletmeyi Dalyan Marina’da açtı. Tekke Plaj ve Restoran, Seyir et Kafe, Şifne Termal Otel Restoran, Alaçatı Kafe, Meydan Kafe, Taş İskele, Ilıca Kafe ve Değirmen Kafe’den sonra Dalyan Marina Kafe’de Çeşmeliler’in hizmete girdi.
“250 GENCİMİZE 12 AY İŞ İMKANI SAĞLIYORUZ”
Göreve geldiği günden bu yana kentin farklı noktalarında açtığı kafeteryalar ve restoranlarla Çeşmeliler’in takdirini toplayan Oran, “Belediyemiz bünyesinde, kentimizin farklı noktalarında 9 kafeterya ve restoranı hizmete soktuk. 250 Çeşmeli gencimize, 12 ay iş imkanı sağladığımız bu işletmelerle halkımıza kaliteli hizmet veriyoruz, Çeşme pahalı algısına son veriyoruz. Toplumcu belediyecilik anlayışıyla, toplumun tüm kesimlerinin Çeşme’nin güzellikleriyle buluşmasına olanak sağlıyoruz. Benim Çeşme ailem deniz manzasında oturup 3 liraya çay, 9 liraya kahve içebilecek.” dedi.
Bu haber 2.6.2022 11:16:56 tarihinde eklenmiştir.

Başkan Oran belediye şirketi tesislerine bir yenisini daha ekledi…

Karşıyaka’nın “Plastik Avcıları”

Adnan Saygun’da iki dünya kenti konuşulacak

Buca’da sokak yenileme seferberliği

AK Partili Çapçı: ‘’Kuzeyin yıldızı Foça’yı söndürüyorlar’’

Bornova tarımda çıtayı daha da yükseltti…5 milyon atalık tohum, 500 bin fide dağıtılacak

Dünya Süt Günü Kınık’ta Etkinliklerle Kutlandı

İzmir Zabıta Koordinasyon Kurulu 3’üncü kez toplandı…Zabıta ve emniyetten işbirliği kararı

2’inci İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali Başlıyor

Uğur Dündar’a hapis cezası!

KONDA Araştırma, kamuoyu çalışmasını açıkladı: AK Parti yüzde 30’un altında

İlk 500’de 74 EBSO’lu

AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “sürtük” sözünden dolayı ilk suç duyurusu CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç’tan geldi

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Erdoğan’a 10 soru… “Bir damla cesaretin varsa…”

Foça’da Ekosistem Temelli Balıkçılık Yönetim Planı Çalıştayı

Çiğli Meclisi’nde “GEZİ” tartışması

“Bu yaz asfaltlamaya ağırlık vereceğiz”

Başkan Sandal'dan Meclis'te AK Parti’ye sert sözler: Herkesin anasını ağlattınız!'

2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.