İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD arasında ortak olan İZBAN için yeni istasyon yapım işi ile ilgili olarak başlayan tartışmalar büyürken iki taraftan yapılan açıklamalarla ,tartışma büyüdü. TCDD'nin yaptığı açıklamaya CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan’dan geldi.
EHAEGE- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Ednan Arslan’dan geldi. TCDD'nin yaptığı Lale Mahallesi İZBAN istasyonu açıklamasına tepki gösteren Arslan, "İktidarlar gelir geçer ancak devlet kalıcıdır. TCDD bizim için en az İzmir Büyükşehir Belediyemiz kadar değerlidir.TCDD adına yapılan devlet terbiyesi ve nezaketinden uzak bir dille, İzmir Büyükşehir Belediyemizi hedef alarak yapılan açıklamayı kınıyorum. Anlaşılan kamuoyuna duyuru diye deklerasyon yayınlayan ilgililer siyasete merak sarmışlar. İlgililere tavsiyem. Koltuklarınızdan istifa eder ilk seçimde de aday olursunuz. O zaman oyunuzun ölçüsünü de boyunuzun ölçüsünü de alırsınız. Merak etmeyin!" ifadelerini kullandı.
İktidarlar gelir geçer ancak devlet kalıcıdır.
— Ednan Arslan (@ednanarslanchp) April 16, 2022
TCDD bizim için en az İzmir Büyükşehir Belediyemiz kadar değerlidir.
TCDD adına yapılan devlet terbiyesi ve nezaketinden uzak bir dille, İzmir Büyükşehir Belediyemizi hedef alarak yapılan açıklamayı kınıyorum.
Bu haber 16.4.2022 10:05:38 tarihinde eklenmiştir.

CHP İzmir Halkın İftar Sofrasını Konak’ta Kurdu

Balçovalı Çocuklara Ramazan Eğlencesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden TCDD’nin açıklamasına yanıt: “Haksız ithamlar…”

Yücel’den TCDD’ye sert tepki: “Hadsizce”

TCDD'ye bir tepki de CHP'li Sındır'dan: “İzmir halkına hesap vermekten kaçsanız da mutlaka soracağız!…”

İzmir’de maraton zamanı

Karşıyaka’da ‘Doğal ve organik semineri’

TCDD’ye bir tepki de CHP’li Ednan Arslan’dan : “Oyunuzun ölçüsünü de boyunuzun ölçüsünü de alırsınız…”

“İzmir’in Çernobil’i araştırılsın” önergesi

Kiracılar dikkat! Mahkemeden şok anahtar tutanağı kararı

Motorine gece yarısı büyük zam: İşte yeni fiyatlar!

Çöl tozu fırtınası Türkiye'ye geliyor: 4 gün boyunca etkili olacak!

Kılıçdaroğlu yuvarlak masadan çıkan kararı açıkladı

Karabağlar Belediyesi'nde e-ruhsat dönemi

İzmir’de 6 siyasi partiden birlik mesajı

İsmet İnönü Sanat Merkezi baştan sona yenileniyor

Bornovalı çocuklar daha çok okuyacak

Başkan Soyer Lale Mahallesi’nin çehresini değiştiren parkın açılışını yaptı

2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.