Kınık’ta Gaziler Ve Şehit Aileleriyle İftar Buluşması Gerçekleşti

Yerel Yönetimler

Kınık’ta Gaziler Ve Şehit Aileleriyle İftar Buluşması Gerçekleşti

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Ramazan ayı dolayısıyla gaziler ve şehit aileleriyle İftar sofrasında bir araya geldi.




Kınık Belediyesi tarafından Kınık Belediyesi Sakız Adası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar buluşmasında Gaziler ve Şehit ailelerinin ramazan ayını tebrik eden Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Bu vatan için canlarını feda eden tüm Şehitlerimize öncelikle Allah’tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyorum. Bugün bu mübarek ramazan sofrasında Gazilerimizle ve Şehit aileleriyle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Bu sene ki iftar buluşmamızda içimiz biraz buruk. Bu yıl ilçemizde yaşayan iki Kıbrıs gazimizi Hakk’a uğurladık. Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

Kınık Belediyesi Sakız adası Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar buluşmasına Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kınık İlçe Protokolü, Gaziler ve Şehit aileleri katılım sağladı.




Bu haber 12.4.2022 08:53:16 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Kınık’ta Gaziler Ve Şehit Aileleriyle İftar Buluşması Gerçekleşti

  • Başkan Arda'dan 3 yıl değerlendirmesi: Tasarruf sağladık ve bir daha ki dönem de adayım

  • Başkan Kayalar: “Menderes, turizmin kalbi olacak”

  • Gül ESHOT Encümen Üyesi seçildi!

  • Başkan Vekili Çağlayan istifa etti yerine ise Orhan geldi!

  • Büyükşehir Meclisi’nde gündem komisyonlar ve encümen: İşte seçilen isimler!

  • Maraton İzmir’e uluslararası sertifika

  • CHP’nin Grup Başkanvekili Seçildi

  • Ulu Önder Atatürk’ün Seferihisar’a Gelişinin 88. yıl dönümü törenle kutlandı

  • Milletvekili Bölünmez Çankırı’dan Polis Haftası Ziyareti

  • Torbalı Belediyesi’nden “Eski Ramazanlar” tadında program

  • SODEMSEN Başkanı Tunç Soyer’in Önerisi Kabul Edilmedi: Çiğli’de greve devam kararı!

  • Çeşme’de bir ilk daha! Çeşme Belediye Bandosu kuruldu

  • Başkan Soyer ve Gümrükçü’den büyük zirve

  • Toplu ulaşımda “bisiklet” dönemi

  • Konak Tarih Gezileri başlıyor

  • Buca’da 2 bin kişilik iftar sofrası

  • CHP’li Polat: “Katma Değeri Yüksek Ürünler Üretmeli Ve İhraç Etmeliyiz. Bu, Türkiye’nin Kurtuluş Reçetesi”

Benzer Haberler