Çiğlili Kadınlardan “Bedenimizi Tanıyalım” Seminerine Büyük İlgi

Yerel Yönetimler

Çiğlili Kadınlardan “Bedenimizi Tanıyalım” Seminerine Büyük İlgi

Çiğli Belediyesi, kadınların sağlığını korumak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla “Bedenimizi Tanıyalım” konulu kadın sağlığı seminerleri düzenledi.




Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği seminerler 4-6 Nisan tarihlerinde iki grup şeklinde Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çiğli Belediyesi’nin alanında uzman sosyologları tarafından gerçekleştirilen seminerlerde; kadın ve erkek bedenleri, korunma yöntemleri, cinsel yolla bulaşma riski olan hastalıklara karşı nasıl önlem alınabileceği ve meme kanserine karşı kontrollerin nasıl ve ne sıklıkta yapılması gerektiği konularında bilgilendirmede bulunuldu.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: “AİLE SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ”

Kadın sağlığı seminerleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Aileler, toplumumuzun temelini oluşturuyor. Ebeveynlerin fiziksel, ruhsal ve psikolojik sağlığının yerinde olması hem kendileri hem de çocuklar açısından çok önemli. Çiğli Belediyesi olarak, kadınların bedenlerini tanıması, hastalıklardan korunması ve sağlıklı yaşam sürmesi noktasında farkındalık yaratmak adına Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz öncülüğünde seminerler düzenliyoruz. Seminerleri alanında uzman sosyologlarımız yönetiyor. Katılımcıların merak ettikleri konularla ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Talep olması durumunda eğitimlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek” diye konuştu.




Bu haber 7.4.2022 14:24:03 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Çiğlili Kadınlardan “Bedenimizi Tanıyalım” Seminerine Büyük İlgi

  • Akşener Menderes’te vatandaşa seslendi: “Haririlerin cebine 24 milyar girdi”

  • Aşık Veysel, türkülerle anılacak

  • Narlıdere’de dar gelirliye erzak yardımı

  • Kemalpaşa'da Zabıta Denetimleri Sıklaştırıldı

  • Deprem ve pandemi gibi riskler göçü, göçler de fiyatları artırdı: Çeşme Türkiye’nin en değerli ilk 10 ilçesi arasında!

  • Sosyal Butik hizmete açıldı

  • Suyumuz Nereye Gidiyor?

  • İzmir toplu ulaşıma döndü

  •  Yücel’den Buca Cezaevi için öneri ve çağrı: “Yeşil alanı Buca’ya armağan edin, adını siz koyun”

  • Başkan Soyer’den Tokat Dernekler Federasyonu’na ziyaret

  • Beko’dan çiftçinin yasal hakkını verin çağrısı

  • Bornovalılar Romanlar Günü Konseri’nde buluşacak

  • Özcan Purçu'dan Dünya Roman Günü Teklifi

  • Konak’ta Rengarenk Otizm Festivali

  • Başkan Arda'nın yargılanmasında flaş gelişme

  • Kılıçdaroğlu iftarda inşaat emekçileri ile bir araya geldi

  • Kınık’ta Aquapark Hizmete Açılıyor

Benzer Haberler