Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde Bornova Belediyesi’nin şantiyelerini ve hizmet birimlerini ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı.
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bayram tatili öncesinde güne, güneşin ilk ışıklarıyla birlikte çalışmaya başlayan Temizlik İşleri Şantiyesi’ndeki işçilerle başladı. Burada işçilerle birlikte halay çeken Başkan İduğ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde alanlarda olacaklarını söyledi.
Başkan İduğ’un ikinci durağı Fen İşleri Şantiyesi oldu. Buradaki işçilerle bayramlaşarak çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan İduğ, daha sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü, Spor İşleri, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanların bayramlarını kutladı.
Bu yıl iki bayramın bir arada yaşanacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Ramazan Bayramı vesilesiyle çalışanlarımızla sabahın erken saatlerinden itibaren bir araya geldik. Sırada 1 Mayıs’ta alanlardaki buluşmamız var. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tüm işçilerimizle birlikte, emeğin karşılığını bulması ve özgürlük için Gündoğdu Meydanı’nda olacağız. Hem Ramazan Bayramı hem de 1 Mayıs kutlu olsun” dedi.
Bu haber 30.4.2022 09:05:23 tarihinde eklenmiştir.

Başkan İduğ’dan çifte bayrama erken kutlama

Karşıyaka Belediyesi’nde Çifte Bayram Kutlaması

Başkan Vekili Özuslu, İzmir Valiliği’ndeki bayramlaşma törenine katıldı

Murat Karayalçın’dan Çiğli Belediyesi’ne Bayram ziyareti

Bayram Öncesi Başkan Ceritoğlu Sengel’den İkramiye Müjdesi

Soyer Kars’ta tarlaya indi ‘kurda, kuşa, aşa’ diyerek tohum serpti

CHP’li Yücel’den Erdoğan’a ‘Arabistan’ çıkışı: “Bu dış politika değil, zafiyet”

Narlıdere’de Bayramlaşma

Avrupa'nın deprem haritasında En riskli bölgeler listesinde Türkiye’den iki şehir; biri de İzmir!

Başkan Kayalar, personeliyle bayramlaştı

Soyer duyurdu: Avrupa'dan İzmir’e güzel

Karabağlar’da bayram denetimleri yapılıyor

Bornovalı çocukların ruh sağlığına yatırım

BEKO: BİRLİK, MÜCADELE, DAYANIŞMA VE HAKLARIMIZ İÇİN 1 MAYIS’TA ALANLARDAYIZ!

Bayramda toplu ulaşım ücretsiz

İzmir zabıta ekipleri bayram öncesi denetimlerini sıklaştırdı

Görevden el çektirmenin perde arkası... Bakan Soylu 'istifa et' dedi Vali 'etmiyorum' yanıtı verdi

Benzine bir büyük zam daha kapıda!

2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.