Çiğli Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği Psikolojik, Aile ve Hukuki Danışmanlık hizmetleri ile kadınlara ve ailelere destek olmaya devam ediyor.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan Psikolojik Danışmanlık, Aile Danışmanlığı ve Hukuki Danışmanlık hizmetlerinden yararlanan kadınlar ve aile fertleri, stresle başa çıkma yollarından yaşam alanlarının iyileştirilmesine, şiddeti önleyici mekanizmalara ulaşabilme yollarından hukuki desteğe kadar çok sayıda konuda çözemedikleri soruya cevap bulabiliyorlar. Çiğli Belediyesi’nin sağladığı danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen kadınlar, 0 539 954 11 11 numaralı Aile Danışma hattını hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde arayarak danışmanlık hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.
807 KADINA ULAŞILDI
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün 26 mahallede gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında 10 bin kadınla anket yapıldı. Görüşmeler sonucunda sosyo-ekonomik sorunlar yaşadığı tespit edilen 807 kadına ulaşılarak ihtiyaç duydukları konularda destek olundu.
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: “ÇİGLİLİ KADINLAR KİMSESİZ DEĞİL”
Kadınların toplumsal yaşantıda ve aile içerisinde karşı karşıya kaldıkları sorunlara duyarsız kalmayacaklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli sınırları içerisinde yaşayan hiçbir kadın kimsesiz değil. Çiğli Belediyesi olarak, ihtiyaç duydukları her konuda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Karşılaştıkları sorunlar ile ilgili kendilerini çaresiz hissetmemeleri için danışmanlık hizmetleri başlattık. Bir telefon kadar yakınız. Bizlerle iletişime geçsinler. Hukuki ve psikolojik gerekli her türlü desteği sonuna kadar sağlayacağız. Çiğli’yi, toplumsal anlamda kadın erkek eşitlik algısının güçlendiği, kadınların kent yönetiminde eşit söz hakkına sahip olduğu, istihdama ve sosyo-kültürel aktivitelere katılım gösterdiği, en önemlisi de güvenle ve huzurla sokağa çıkabildiği bir kent haline getirene kadar kararlılıkla mücadele edeceğiz” dedi.
Bu haber 8.2.2022 12:44:38 tarihinde eklenmiştir.

İYİ Partili Cesur: “Isparta halkı olarak hakkımızı helal etmiyoruz”

Aliağa Meclisi’nde 300 milyonluk satışa tepki satış gerginliği!

Başkan İduğ’dan o iddialara sert yanıt: “Güneş balçıkla sıvanmaz, fakat balçık onu tutanların eline yapışır”

Tanju Özcan, ara seçim için 11 milletvekilini istifaya çağırdı

CHP’li Özgür Özel: MHP koltuk değneği olmaktan yorgun düşmüş, bir hafta tatil

Isparta'da elektrik fatura tahsilatı 1 ay ertelendi

Kılıçdaroğlu: 'Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın'
Bülent Zeren, Karşıyaka’da anıldı
CHP İzmir'de gündem erken seçim!
Başkan Soyer Kaan’ı Buca Metrosu’nun temel atma törenine davet etti

Bergama Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımı başlıyor

İzmir’de yine deprem!
Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan tezgahlar kaldırıldı

APİKAM’da “100. Yıl Söyleşileri” başlıyor
Çiğli Belediyesi’nden Kadınlara Yaşam Veren Destek

CHP Çiğli’de esnafın nabzını tuttu
Milletvekili Sındır, “Tarım makinaları imalat sektörü eriyor!”

Prof. Dr. Hülya Nutku Tiyatro Oyunu Yazma Yarışması’na başvurular sürüyor

2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.