Borç yapılandırma için son hafta

Ana Manşet / Güncel / Gündem / İzmir / Yerel Yönetimler

Borç yapılandırma için son hafta

Gecikme faizlerinde yüzde 90’a yakın indirim sağlayan ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun’ hükümlerinden yararlanmak için öngörülen başvuru süresinde son haftaya girildi.




Borç gecikme faizlerinde hem indirim hem de uzun vadede taksitlendirme imkânı için son günün 01 Şubat 2021 Pazartesi mesai saati bitimi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, yığılma ve kalabalık olmaması için vatandaşlara son günü beklemeleri çağrısında bulundu. Başkan Koştu, ayrıca belediyeye hiç gelmeden www.bergama.bel.tr üzerinden de e-devlet şifresi ile müracaat edilebileceğini söyledi.

SON GÜN 01 ŞUBAT 2021

Belediyenin geçici hizmet vermeye başladığı Hasta Yakını Konuk Evi’nde mesai saatleri içerisinde (10:00-12.30 ve 13.00-16:00) başvuru yapılabileceğini belirten Belediye Başkanı Koştu, “Hemşehrilerimiz başvurularını son gün olan 01 Şubat 2021 tarihine kadar yapabilecekler. Koronavirüs dolayısıyla tedbirlerimizi  almaya devam ediyoruz. Kalabalık oluşmaması için hemşehrilerimizden ricamız son günü beklemeden müracaatlarını yapmaları. Borçlarını taksitle ödemek isteyenler peşin ödeme yapabilecekleri gibi 6, 9, 12 ya da 18 taksit seçeneğinden birisini tercih edebilecekler.  Ayrıca www.bergama.bel.tr internet sitemiz üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak online olarak da müracaat yapabilir kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilirler” dedi.   

 

 




Bu haber 26.1.2021 09:16:47 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Borç yapılandırma için son hafta

  • Gölcük Yaylası için “ortak proje” müjdeleri

  • Salihli filede Rota’dan set alamadı

  • Kaçırılan Türk gemisinin birinci kaptanın Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi

  • Manisa’da trafik kazası: 2 yaralı

  • Seyir halindeki otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu

  • Su baskınlarının önlenmesi için MASKİ’den önemli açıklama

  • İnşaat işçileri taşlarla, sopalarla birbirine girdi, 3 kişi yaralandı

  • Dünya Markası İşitme Cihazları Duymer İle Türkiye’de

  • Başkan Soyer ilk yolcuları Karaburun nergisiyle karşıladı

  • Mumcu'ya Güzelbahçe'de Unutulmadı

  • Bergama Belediyesi taşındı

  • AK Bayraklı’dan sokak hayvanları için kampanya

  • Hisarcık-Gediz yolunun yapılması için sosyal medyada kampanya başlattılar

  • Egeli bilim insanları balık çiftliklerinin tuhaf misafirlerini araştırdı

  • Kütahya’da firari 2 şüphelinin evinde uyuşturucu ele geçirildi

  • Ege Üniversitesinde “Aşı Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi” kuruldu

  • İzmir Büyükşehir, depremzedelere desteğini sürdürüyor

Benzer Haberler