Milli Mücadele'nin en önemli kahramanlarından, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Kadızade Zühtü Işıl, 35. ölüm yıl dönümünde saygı ve minnetle anıldı.
Işıl’ın Örnekköy Mezarlığı’ndaki kabrine yapılan ziyarete, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Ahmet Diker, KSK Tarih Kurulu Üyesi Hüsnü Tekeşin, 1912 Derneği Başkanı Cem Karagözlü ve Sekreter Mustafa Giray da katıldı.
SONSUZ SAYGI VE MİNNETLE…
Tüm Karşıyakalılar adına, Kadızade Zühtü Işıl’a sevgi, saygı ve minnetlerini sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Tugay “1912 yılında İzmir’in ilk Türk futbol kulübü olan Karşıyaka Spor Kulübü’nü kurmuş, ülke işgal edildiği dönemlerde Milli Mücadele’ye katılmış, İzmir’in kurtuluşunda Karşıyaka’ya ilk girenlerden biri olmuş, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı, İstiklal Madalyası sahibi Kadızade Zühtü Işıl; bizim için büyük bir lider, unutulmaz bir değerdir. Aramızdan ayrılışının 35. yılında kendisini sonsuz saygı, özlem ve şükranla anıyor, mirasına daima sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz” dedi.
Bu haber 23.4.2020 10:58:57 tarihinde eklenmiştir.

Tire Belediyesi'nden çocukları mutlu eden sürpriz

Konak Belediyesi’nden coşkulu 23 Nisan turu
Bergama’da 23 Nisan için sürpriz kutlama

İzmir 23 Nisan’da tek yürek oldu

Çiğlili miniklerden videolu bayram kutlaması
Bayramın asıl sahiplerine sürpriz ziyaret
Bayındır Belediyesi’nden bando sürprizi
Efes Selçuk’ta Bayram balkonlardan taştı

İzmirli iş insanı koronavirüs kurbanı!
Başkan Demirezen birinci olan öğrencileri yalnız bırakmadı
Efeler Torbalılının ayağına gitti

Başkan Soyer sokak sokak dolaştı ve İzmirlilerin Bayramını kutladı!

Başkan Batur’dan 23 Nisan’da doğum günü sürprizi
İzmir'de sahur kaçta olacak, oruç ne zaman açılacak?
Kiraz Belediyesi'nden 23 Nisan'da doğan çocuklara sürpriz
Çiğli 23 Nisan’ı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor

Tarım Bakanı’ndan rekor katılımlı telekonferans
Buca’da 23 Nisan coşkusu evlere sığmadı

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.