Dikili Belediyesi’nin ‘Dostluk Köprüsü’ kampanyası kapsamında başlattığı gıda yardımları ihtiyaç sahibi ailelere büyük bir ivedilikle ulaştırılıyor.
EHAEGE- Corona Virüs nedeniyle ülkemizin zor günler geçirdiği şu süreçte yerel yönetimlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ulaştırmaya hız kesmeden devam ediyor. Dikili Belediyesi de hem kendi hazırladığı hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ulaştırdığı yardım kolilerini dağıtmaya devam ediyor.
Dikili Belediyesi’nin ‘Dostluk Köprüsü’ adını verdiği kampanya kapsamında bu güne kadar onlarca aileye ulaşıldı ve ulaşılmaya da devam ediyor. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz de kampanyanın büyük bir hızla devam ettiğini duyurdu. Kırgöz, “Birlikte Dikili olarak başlattığımız “Dostluk Köprüsü” kampanyamız tüm hızıyla büyüyerek devam ediyor. Koronavirüs ile savaşımızda İzmir Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, Dikili Belediyemiz, kurumlarımız, STK’larımız ve hemşehrilerimiz ile mücadeleye kalkan oluyoruz” dedi.
Bu haber 21.04.2020 12:16:21 tarihinde eklenmiştir.
DEÜ’den yeni açıklama: İftira atıyorlar!

Başkan Gürbüz’den sağlık çalışanlarına maske ve siperlik!

Karabağlar’dan 23 Nisan çağrısı

AK Parti İzmir'de 3 ilçe başkanı resmen göreve geldi!
Başkan Arda’dan 75 Yaşındaki Rezzan Teyze’ye sürpriz

Menemenli miniklere Başkan Serdar Aksoy’dan büyük sürpriz
Ambalaj Atıkları Doğaya Değil Geri Dönüşüme Gidiyor
Başkan Soyer’den bir kez daha “Evde kalın” çağrısı

Çiğli Atatürk Mahallesi’nde köşe bucak temizlik

İzmir’de dayanışma büyüyor

Dağ: İzmir’de yaklaşık 125 bin aileye nakit yardımı yapılırken 35 bin aileye de gıda kolisi götürüldü!

Alabalıkta dev kampanya

“Korona Virüs, tarımın önemini ortaya koydu”
Buca’da balkon tarımı başladı: “Evde kal, evde üret”

Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili yeni genelge

Dikili’nin ‘Dostluk Köprü’sü’ uzayarak devam ediyor!

Pandemi mücadelesinde, bir başarı da Türk yazılımcılardan geldi

Torbalı Belediyesi’nden maske seferberliği

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.