Ege / Güncel / İzmir / Politika / Yerel Politika / Yerel Yönetimler
Kireçcili yolları yapılıyor
Kireçcili Mahallesi’nde YİKOB desteğiyle sürdürülen yol çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlanınca Kireçcili Mahallesi’nde yaklaşık 8 km’lik bir yol yapılmış olacak. YİKOB ile devam edecek olan 6. Etap çalışmaları kapsamında Selçuk kent merkezinde birçok yolda parke taşı döşemesi yapılacak.
İzmir Valiliği’ne bağlı Yatırım İzleme Koordinasyon Birimi’nin desteğiyle Selçuk’ta gerçekleştirilen çalışmaların beşinci etabı başladı. Beşinci etap çalışmaları kapsamında Kireçcili Mahallesi’nde yaklaşık 8 km uzunluğunda kilit parke döşemesi yapılacak.Kireçcili’de devam eden çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Kurban Bayramı’na kadar Kireçcili Mahallesi sakinlerimiz sağlıklı yollara kavuşacak” dedi.
Kısa bir süre önce başlayan çalışmalar Kurban Bayramı’na kadar bitecek. YİKOB ile yürütülen çalışmaların 6. Etabı hayata önümüzdeki aylarda hayata geçecek.
Bu haber 02.08.2018 11:49:46 tarihinde eklenmiştir.
Kireçcili yolları yapılıyor
BUCA’NIN 12 D FİLM ARACI YOLLARDA

Kırkoluk Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı
Konaklı çocuklar eğlenceye doydu
VALİ AYYILDIZ’A FESTİVAL ZİYARETİ
Hedef 2040

Süper Lig için koşacaklar
Başkent'te “İzmir mesaisi”
Lezzet ustaları Bornova’da yetişiyor
Bornova’da yaş almış büyüklere özel hizmet
Amatörden Pekdaş’a teşekkür
MERSİN’DE BULUNAN 1700 YILLIK BÜST TARİHE IŞIK TUTACAK
MHP İL BAŞKANI VE MV. BASIN AÇIKLAMASI
Güneş Ufuk’tan doğdu

Aşık Veysel’de “Yeni Türkü” rüzgarı
Eğlenerek İngilizce öğrendiler
Zabıta’nın 62. gurur yılı
BAYRAKLI’DA SÜNNET ŞÖLENİ BAŞVURULARI BAŞLADI

2018© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.