Ege / Güncel / İzmir / Politika
Chp Çiğli’de Yüksek Tansiyon !
Çiğli Ataşehir Mahallesi'nde yapılan delege seçimlerinde mavi ve beyaz liste yarışmış, 4 oy farkla Beyaz Listesi seçimi kazanmıştı. Chp Çiğli İlçe Başkanlığının seçim sonuçlarına gelen itirazları değerlendirerek Ataşehir Mahallesi delege seçimlerini, ölen bir üyeye oy kullandırıldığı ve oy kullanmış görünen iki üyenin sandığa hiç gelmediği gerekçesiyle iptal ettiği öğrenildi.
Çiğli Ataşehir Mahallesi'nde 10 Eylül günü yapılan delege seçimlerinde oy kullanan kişilerden birinin vefat ettiği, 2 kişinin ise sandık başına hiç gelmediği iddia edildi. İlçe yönetimi kendi arasında karar alarak seçimi iptal etti.
İlçe Başkanlığının aldığı karar üzerine Chp İzmir İl Yönetimi konuyla ilgili harekete geçti. Chp Çiğli İlçe Başkanlığının kararı ilan etmedikleri gerekçesiyle, itiraz süresini başlamamış sayarak, ilçe başkanlığından evrakları istedikleri öğrenildi. İl yönetimi Çiğli’de yapılan mahalle iptalleri ile ilgili itirazları Çarşamba günü il yönetimi toplantısında masaya yatıracak ve karar alacak. Çıkacak olan bu karar sonrasında Ataşehir mahallesinde tekrar seçim olup olmayacağı belli olacak. İl Yönetimi iptal konusunda karar verirse seçimin tekrar yapılması gerekecek.
Bu haber 22.09.2017 16:42:00 tarihinde eklenmiştir.

Nefesleri tuttuk, bekliyoruz

Tarık Dursun K.’ya yeni konuk
İzmir körfezle barıştı
Bayraklı’da “Kalpaklı Atatürk” sürprizi
Başkan Piriştina’dan çat kapı ziyaret

Menemen'de Atatürk Çocukları’na 4'üncü Kütüphane
Çiğlinin Artık Tapu Dairesi Yok...

Tüm Mahallelerde Beyaz Üstünlüğü

Toprak Ve Ünsal Çiftinin Mutlu Günü
Çiğli’de Seçimler Mahkemelik Oldu!
Chp Çiğli’de Yüksek Tansiyon !

Ak Parti Çiğli’de Şok İstifa

Çiğli'de Sandıklar Açılmaya Başladı.
Chp İzmir Bu Düğünde Buluştu

Tacettin Bayır’dan O Gazeteye Tepki
Kemalpaşalı Yörükler Şölende Buluşuyor
Başkan ŞAHİN; “İyi İnsanlar Yetiştiriyoruz”
Körfez'e festival dopingi

2017© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.