Ege / Güncel / İzmir / Politika
Çiğli’deki O Sapık Yakalandı !
Geçtiğimiz ay içerisinde Çiğli’de, Egekent İzban istasyonu ile Katip Çelebi Üniversitesi arasındaki(1671 sokak ile 8788 sokak ) yol güzergahında ilerlerken, bir kişinin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyen üniversite öğrencisi polise gidip şikayette bulunmuştu.
Genç kızı, gittiği istikamet üzerinde sıkıştırarak, takip edip el hareketleriyle tacizde bulunan şüpheliyi yakalayabilmek için Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı polis memurları çalışma başlatmıştı. Yapılan çalışmalar ve büro ekiplerinin hassasiyetleri ile genç kıza tacizde bulunan H.Ö yakalandı. Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosunda sorgulanan H.Ö, çıkarıldığı adliyede tutuklandı.
Tacizci H.Ö’nün özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde ve sabahın erken saatlerinde bu tür girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Geçtiğimiz ay içerisinde tacize uğrayan Üniversite öğrencisi genç kızda H.Ö’yü teşhis etti. Yakalanan H.Ö’nün farklı kızları da taciz ettiği öğrenildi.
Bu haber 17.04.2017 17:16:52 tarihinde eklenmiştir.
Menemen’e ‘Engelsiz Çocuklar Hatıra Ormanı’
İzmir Elektrik Kesintisi

Esnafın basın açıklaması tartışmaya dönüştü
Otistik çocuklar deniz sevgisini mozaikle anlattı
Buca’da engellilere iş fırsatı
Bayraklı satrançta İzmir'in lideri
BELGEM öğretmelerine sıradışı eğitim
Çocuk orkestrası geliyor
Körfeze “Check-up”
Tire Stadı’nda son dokunuşlar
Rüzgarın Kızına Narlıdere’de Büyük İlgi !

Çiğli Esnafından Tepki!
Yaz spor okulları için başvurular başladı
Apikam’da “19. Yüzyıl Yahudileri” konuşulacak
Grammy ödüllü Vengerov İzmir’e geliyor
Konak Tramvayı’nda yeni etap
Çocuklar “3 gün” bayram edecek
Çiğli’deki O Sapık Yakalandı !