Ege / Güncel / İzmir / Politika

CHP’li Sındır, “yolsuzluklarını, ihanetlerini örtbas etmek istiyorlar!”

CHP’li Sındır, “yolsuzluklarını, ihanetlerini örtbas etmek istiyorlar!”

CHP’li Sındır, “yolsuzluklarını, ihanetlerini örtbas etmek istiyorlar!”



İçişleri Bakanlığı kararı ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılmasına CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır sert tepki verdi. Sındır, “İçişleri Bakanlığı’nın kararı hukuka yeni bir darbedir, tamamen siyasidir, toplumsal algıyı yönetme çabalarının bir ürünüdür” dedi.

 

“KARAR SİYASİDİR”

AKP iktidarının toplumsal algıyı yönetmeye çalıştığını ve işledikleri suçları örtbas etmek istediklerini belirten Sındır, “Kendi suçlarını, yolsuzluklarını, kentlerimize ihanetlerini örtbas edebilmek için aynı menzile birlikte yürürken geçmişte feyz aldıkları FETÖ’den öğrendikleri kumpas usullerini bugün CHP’li Belediyeler üzerinde uygulamaya çalıştıkları ortada. Ataşehir Belediye Başkanımız Sn.Battalİlgezdi hakkında İçişleri Bakanlığı’nın kararı hukuka yeni bir darbedir, tamamen siyasidir, toplumsal algıyı yönetme çabalarının bir ürünüdür” dedi.

 

“UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

 

15 yıllık AKP iktidarının Türkiye’yi uçurumun kenarına sürüklediğini belirten Sındır sözlerini şöyle sonlandırdı, “Ne ‘dünün hayır severiniz günün casusunuz RezaZarrab’ ile kirli ilişkilerinizi unuturuz, ne Man Adalarındaki kara para aklama operasyonlarınızı, ne rüşvet çarklarınızı, ne belediyelere ihanetlerinizi, ne FETÖ ile, PKK ile, IŞİD ile geçmişteki diyaloglarınızı, ne de kendi üzerinizdeki çamurları unuturuz. Unutmadık, unutmayacağız.”




Bu haber 09.12.2017 14:34:57 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • CHP’li Sındır, “yolsuzluklarını, ihanetlerini örtbas etmek istiyorlar!”

  • Ümit Ayna  “Tuzlu Kahve”  ile iddialı geliyor

  • Pekdaş: Cesur kadınlar sahneye çıkmalı

  • İzmirli tekvandocular fırtına gibi esti

  • Bayraklı’da “Bir Tatlı Huzur”

  • Bir avuç kömür için can verenler Buca’da anıldı

  • CHP’li Sertel, Erdöl’ün haram ilaç iddiasını Meclis’e taşıdı

  • Güven'den İzmirli Kadınlara 5 Aralık Teşekkürü

  • Çiğli Meclisinde şirket tartışması

  • Chp’li İlçe Başkan Adayı Adaylıktan Çekildi !

  • Anadolu Kardeşlik Derneğinden Anlamlı Ziyaret !

  • Çiğlili Şehit Parhan’ın 40. Gün Hayrı Yapıldı.

  • Tarihi korumak hepimizin görevi

  • ‘İzmir’e Sahip Çık’

  • Menemen Kaymakamı Ziyaret ve İncelemelere Devam Ediyor

  • Tek tek değil “Toptan Çözüm”

  • Siyaset Platformu Üyeleri Meclise Çıkarma Yaptı

  • Menemen Kaymakamlığı'ndan Örnek Yardım Hizmeti

Benzer Haberler