Bergama Kermes Festivali’nde sahne alan Tuğba Yurt coşkulu bir konserle hayranlarına muhteşem bir akşam yaşattı.
Kadim şehir Bergama'ya Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten emanet, Bergama Kermes Festivali'nin 3.gününde sanatçı Tuğba Yurt, Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce seveni ile buluştu.
Konserinde her bir şarkısını hayranları ile birlikte söyleyen sanatçı Tuğba Yurt'a konser sonrası Belediye Başkanvekili Cüneyt Umutlu, Bergama kağıdı Parşömen'den yapılan plaket verdi. Muhteşem konser için Turba Yurt’a teşekkür eden Başkanvekili Umutlu, Başkan Hakan Koştu'nun selamlarını iletti. Bergama Kermes Festivali’nin 3. günü yine dolu dolu bir konser ile son buldu.
Bu haber 23.6.2022 12:39:24 tarihinde eklenmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcu açıklaması; Sadece ana para ödenecek

Torun’dan Menderes açıklaması: “Milli İradeyi çaldırmadık ve çaldırmayacağız

Plomari’ye ikinci sefer

Doğal Yaşam Parkı'na ziyaretçi akını

Çiğlili Çocuklar Sinema Akşamlarında Buluşuyor

İzmir, havuzda şampiyon

Menderes'te zafer CHP'nin

'Çeşme Projesi'nde şok karar!

Avrupa’nın En İyi Voleybolcuları Pamucak Sahili’nde Kupa Kaldırdı

Disk 5 No’lu şubede seçimi heyecanı Kaygusuz’dan, ‘Emek ve Eşitlik için Adayım’ çıkışı

Menderes'te sıcak saatler…Adaylar açıklanıyor

Başkan Oran, “Çeşme nüfusu bu bayramda da 1 milyonu aştı”

Roman Hakları Çalıştayı düzenleniyor

9 günde binden fazla olaya müdahale edildi…İzmir İtfaiyesi’ne tatil yok

İYİ Partili Çıray’dan Erdoğan’ın 'Dış Mihrakların Ekonomik Saldırıları' Sözlerine Çarpıcı Soru: 128 Milyar Doları Dış Mihraklar Mı Buharlaştırdı?

Borçlar kontrolden çıkıyor acil önlem alınsın

Asbest bombası gemiyi Aliağa’ya getirmeyeceğiz!

Narlıdere Belediyesi Çalışanları AFAD Gönüllüsü Oldu

2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.