İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Bornova Yeşilova'daki Ehl-i Beyt Camii'ni ziyaret etti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Bornova Yeşilova'daki Ehl-i Beyt Camii'ni ziyaret etti. Başkan Soyer, “Devlet diğer Müslüman ve Hıristiyan vatandaşlarımızın inançlarının vecibelerini yerine getirmek için ne kadar destek veriyorsa, biz de belediye olarak vereceğiz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Bornova Yeşilova Ehl-i Beyt Camii'ni ziyaret etti. Ziyarete İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Birleşmiş Dünya Azerbaycanlılar Derneği Başkanı ve Iğdırlılar Dernekleri Federasyon Başkanı Gürsel Özdemir, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, bürokratlar ve yurttaşlar da katıldı.
SOYER: “DEVLET YOKSUNLUĞUNU GÖRÜYORUZ”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Vatandaşlarımızın inançları, onların Allah ile aralarındaki kendi özel meseleleri. Ama burada da adalet yoksunluğunu görüyoruz. Ehl-i Beyt camilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesinde Diyanetimiz herhangi bir rol üstlenmiyordu. Cemaatimiz kendi öz kaynaklarıyla ihtiyaçlarını karşılıyordu. Bundan sonra Büyükşehir İzmir’deki beş Ehl-i Beyt camisinin ve cemaatinin yanında olacak. Devlet diğer Müslüman, Hıristiyan vatandaşlarımızın inançlarının vecibelerini yerine getirmek için ne kadar destek veriyorsa, biz de belediye olarak vereceğiz” diye konuştu.
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise “Tüm ibadethanelere eşit mesafede olan Başkanımız Tunç Soyer'e çok teşekkür ediyorum” dedi. Birleşmiş Dünya Azerbaycanlılar Derneği Başkanı, Iğdırlılar Dernekleri Federasyon Başkanı Gürsel Özdemir de emekleri için Başkan Soyer'e teşekkür etti ve “Biz Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyette yaşamaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu haber 5.2.2022 13:56:06 tarihinde eklenmiştir.

Çiğli Belediyespor galibiyete doymuyor…

İzmir tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu’nun temeli yarın atılıyor

Başkan Sandal esnaf turunda: “Sabredin, aydınlık günler yakın”

Başkan Sürekli, Alsancak’ta esnaf turu yaptı

CHP milletvekilleri bir dokundu bin ah işitti

Serpil Erdoğan: “Hayallerinizin peşinden gidin”

Sevgililer Günü’ne özel pasta ve kurabiye

Başkan Selvitopu, Kavacık Meydan Projesi'ni yerinde anlattı

6 muhalefet partisi lideri biraraya geldi

İzmir Kent Konseyi’nin yeni başkanı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Gıdada KDV yüzde 1'e indirildi

Kent Konseyinde sonuç 3.Tura kaldı!

Çiğli’de fabrika işçilerinden elektrik faturası isyanı

Depremzedelerden isyan: “Yalvarıyoruz; sesimizi duyun artık AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda çadır kuracağız'

Kent Konseyi’nde Seçim Günü Başkan Soyer: Kent konseyi, hiçbir belediye başkanının arka bahçesi olmamalı”

Başkan Sandal “Bayraklı farkını herkese göstereceğiz”

Başkan Batur’dan Göçmen dernekleri turu

Başkan Karakayalı: Sayra ve Çınar bize emanet

2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.