Ana Manşet / Güncel / İzmir / Yerel Yönetimler
Bayraklı Belediyesi, İzmir Barosu Başkanlığı ile imzaladığı protokolle Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Naz Kafe'yi 3 yıllığına İzmir Barosu'na kiraladı.
Mülkiyeti Bayraklı Belediyesine ait Mansuroğlu Mahallesi'ndeki kafeteryanın, kamu kurumu niteliğinde bir meslek örgütü olan İzmir Barosu tarafından kâr amacı güdülmeden, kamuya hizmet amacıyla işletilmesi amacıyla protokol imzalandı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve İzmir Barosu Başkanı Özkan Yücel tarafından imzalanan protokol kapsamında İzmir Adliyesi'ne yakın mevkide bulunan kafeteryadan gerek vatandaşlar, gerekse avukatlar ve avukat çalışanları faydalanabilecek. Belediye Meclisi kararıyla onaylanan kiralama işleminin süresi 3 yıl olarak belirlendi.
İmza töreninde konuşan Başkan Serdar Sandal, belediyeye gelir kazandıracak uygulamanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni etti. Baro Başkanı Yücel ise, desteklerinden dolayı Başkan Sandal'a teşekkür etti.
Bu haber 03.02.2020 10:38:37 tarihinde eklenmiştir.

LİSTE SAVAŞLARINDA GERGİNLİK TIRMANIYOR!

İL KONGRESİNDE ANAHTARLAR SAVAŞI! İŞTE LİSTELER...

O İSİM LİSTEDE ADINI GÖREMEYİNCE KENDİ LİSTESİNİ ÇIKARDI!

DENİZ YÜCEL: ADAMCILIĞA İZİN VERMEDİM

KİMLER İL YÖNETİMİ, DİSİPLİN KURULU VE KURULTAY DELEGELİĞİNE ADAY OLDU?

SOYER’DEN İL KONGRESİNDE BÜYÜK HAMLE!

30 ilçe Başkanı ve Yücel’den İl Kongresinde sürpriz toplantı

ADAY OLAMAYAN OĞUZ’DAN SERT AÇIKLAMALAR!

KONGRE’DE FLAŞ GELİŞME

“Sigara içmek bir hastalıktır ve tedavi edilebilir”

URUNGA’DAN ADAYLIK İSYANI!

Foça’dan kardan adamlı resimler

Elazığ’a bir yardım aracı da Torbalı’dan

“EFES'E VE EFES ADINA HEPİMİZ SAHİP ÇIKALIM”

Foça’ya üçüncü ileri biyolojik arıtma tesisi kuruldu

KANİ BEKO: TÜNELİN UCU GÖRÜLDÜ ARTIK

TUNÇ SOYER: “İKTİDARIN KAPISI DA YERELDEN AÇILIR”

TUNCAY ÖZKAN: CHP’DE FETÖ VE PKK OLMAZ

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.