Ege / Güncel / İzmir / Politika / Yerel Politika
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın 31 Mart yerel seçimlerinden önce söz vermesine rağmen aradan geçen 10 aylık sürede hala yapımına başlamadığı tüm projeleri tek tek belirleyerek, rapor haline getirdi.
Başkan Tugay’ın, seçimden önce kamuoyuna duyurduğu birçok projeyi, belediyenin bütçe taslağına bile almadığını tespit eden AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, hazırlanan raporu CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç’a teslim etme kararı aldı. Önümüzdeki hafta CHP’li Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini belirten Çiftçioğlu, “Yeni seçilen CHP Karşıyaka İlçe Örgütü'nü, Başkan Tugay'ı kendine getirme noktasında bir fırsat olarak görmek istiyoruz. Yerel yönetimlerin çalışma mevzuatını bile bilmeyen Tugay, şahsi beklentileri olan kişiler tarafınca yanlış yönlendiriliyor. İnşallah bu duruma bir son verilir” dedi.
AK Parti Karşıyaka ilçe yönetim kurulu, haftalık olağan toplantısında, yeni seçilen CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yapılmasını kararlaştırdı. AK Parti Karşıyaka ilçe yönetimi, bu ziyarette Karşıyaka’ya yönelik hizmetlerin gündeme getirilmesi ve Başkan Tugay’ın projelerine ilişkin raporun da iletilmesi konusunda fikir birliğine vardı.
“HEP BİRLİKTE, VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLMALIYIZ”
Başkan İsmail Çiftçioğlu, görev süresinde bir yıla yaklaşan Başkan Tugay'ın seçim döneminde verdiği vaatlerin tamamına yakınını gündeme getirmediğini belirtti. Başkan Çiftçioğlu, “Başkan Tugay, hazırladığı 5 yıllık eylem planı ve önümüzdeki 3 yıllık tahmini bütçe taslağında, kendi vaatlerine bile yer vermedi. Karşıyaka’mız bir yılını kaybetti. 4 yıl daha kaybetmemesi için bizimle birlikte CHP İlçe Örgütü'nün de kolları sıvaması gerekiyor. Cemil Tugay'ın seçim döneminde yazılı ve görsel medyada vermiş olduğu vaatlerini, dosya halinde Koç'a sunacağız. Cemil Tugay'ın sözlerini yerine getirmesi noktasında Koç'un da destek vermesi gerekiyor. Çünkü bu vaatler Karşıyaka halkına, hepimize verildi. Hep birlikte, verilen bu sözlerin takipçisi olmalıyız” dedi.
Ayrıca randevu talebinin Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı tarafından çekilen faks ile CHP Karşıyaka İlçe Örgütü’ne iletildiği bildirildi.
Bu haber 29.01.2020 11:32:34 tarihinde eklenmiştir.
CHP’DE O İSME DİSİPLİN SORUŞTURMASI

BİR İMZA DA YÜCEL’DEN
EFES SELÇUK’TAKİ OKULLARDA GRİP ÖNLEMİ
YETİŞKİN’DEN ANKARA ZİRVESİ!

Beydağ Belediyesi Gençlik Komisyonu toplandı
Efes Selçuk'tan yola çıkan yardımlar yerine ulaştı
CHP’nin gazeteci kökenli vekillerinden basın kartı tepkisi

Karabağlar’daki o park baştan aşağıya yenilendi!

YÜCEL’E BİR DESTEK DE MERT ÖZCAN’DAN!

Bornova Belediyesi’nden ‘İş’te Fark Yaratacak’ işbirliği
Meral Akşener’in İzmir programı belli oldu!
İZMİR'DE 14 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK!
Başkan Batur, kan bağışı kampanyası başlattı
İzmir Büyükşehir’den dikkat çeken karar!

ÇİĞLİ BELEDİYESİ DEPREM MAĞDURU ÇOCUKLARI UNUTMADI
CHP İZMİR’DE DEPREM AYIBI!
İlaç nedeniyle hayatını kaybettiler: Konu Meclis'e taşındı
CHP'li Beko: 'Saray’dan hukuksuz işgal'

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.