Dünya / Ege / Güncel / İzmir / Yerel Yönetimler

Başkan İduğ Kahvehane Toplantısında Vatandaşlarla Buluştu

İduğ: “Amacımız İsraftan Kaçan, Tasarruf Eden Bir Belediye Olmak”

Başkan İduğ Kahvehane Toplantısında Vatandaşlarla Buluştu



Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Rafetpaşa Mahallesi’nde düzenlenen kahvehane toplantısında vatandaşlarla buluştu. Mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıda talepleri ve beklentileri dinleyen Başkan İduğ, halkın parasının en doğru şekilde kullanılması gerektiğini söyledi.

 

 

Merkez Kıraathanesi’ndeki toplantıya Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rafetpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Çakmakci, Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erkan Güler, Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Sönmez Eriş, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Ali Taktak, Barbaros Mahallesi Muhtarı Bülent Can ve vatandaşlar katıldı.

 

Toplantıya davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bir araya gelmek kadar güzel bir şey yok. Çünkü biz ne kadar bir araya gelir ve iletişim halinde olursak sorunları o kadar hızlı çözeriz” dedi. Yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirten Başkan İduğ, temizlik ve park ve bahçeler işlerinde kullanılacak 68 yeni aracın alınmasından Dijital Sınıf projesine, hizmet binası ihtiyacını karşılayacak yeni binaların satın alınmasından yüzme havuzlarına, planlanan yatırımlarına bir bir hayata geçirildiğini belirterek, “Bizim yapmaya çalıştığımız halkımızın parasını en doğru şekilde kullanan, israftan kaçan, tasarruf eden bir belediye olmak. Bunun sonuçları hepimize pozitif olarak dönecek” dedi.

 

Toplantıya katılan vatandaşlar taleplerini dile getirdi. Başkan İduğ, beklentilerin hızlı bir şekilde karşılanmasını sağlayacak çalışma düzeninin oluşturulduğunu söyledi.

 




Bu haber 14.12.2019 11:22:14 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • OĞUZ KAAN SALICI’NIN YEMEĞİNE KİMLER KATILACAK?

  • KOÇ’TAN BÜYÜKŞEHİR ZİYARETİ

  • Şadan Gökovalı’nın adı sokağında yaşayacak

  • AKSOY: MENEMEN’İN 50 YILLIK SORUNUNU ÇÖZDÜK

  • BEKO: AK PARTİLİLER ÖNCE AYNAYA BAKSINLAR, TOPU FETÖ'CÜDÜR

  • Çiğli Uğur Mumcu’yu Andı

  • Başkan Serdar Aksoy: “Hepimiz sakıncalı piyadeyiz”

  • Tay Park’ta doğum heyecanı

  • YÜCEL İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

  • SALICI İZMİR ÖRGÜTÜ İLE BİR ARAYA GELECEK

  • Karabağlar Belediyesi, 27 yıl önce katledilen Uğur Mumcu’yu heykeli önünde  andı

  • MHP'DEN YÜKSEK KONUT KİRALARI İLE İLGİLİ MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ 

  • Gençler için Kemeraltı’nda sokak partisi

  • EFESLİ LEYLEK UÇUŞA GEÇTİ

  • Bergama Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

  • YÜCEL’DEN YARIMADA ÇIKARMASI

  • Karşıyaka’da imar ve konum bilgilerine tek tuşla erişim

  • Seferihisar’da Bozuk Yol Kalmayacak

Benzer Haberler