Ege / Güncel / İzmir / Politika / Yerel Politika / Yerel Yönetimler
Cumhur İttifakına İnanıyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimleri için İzmir’den yola çıktı. İnanıyor ve iddia ediyorum ki başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere 20 ilçe belediyesi alacağız. Beka meselesi devletimizin ve milletimizin dirliği bu seçimlerin önemini ortaya koyuyor. Bugüne kadar inançlarımızdan ve liderimizin talimatlarından taviz vermedik.Yine aynı imanla seçimlerde tüm kadrolarımızla sahada olacağız ve zafer kazanacağız” dedi.
İzmir Hizmete Aç
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen “Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı” na katılan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili olarak daha önceden ortaya koyduğu iddiasını yineledi. Şahin şöyle konuştu; “Genel Başkanımızın banisi olduğu Cumhur İttifakı genel seçimlerden ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden nasıl başarıyla çıktıysa mahalli idareler seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizim Türk Milliyetçileri olarak bu ittifaka olan inancımız sarsılmaz bir şekilde tamdır. İddia ediyorum ki Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekçi ve otuz adayımızla bugüne kadar görülmemiş bir siyasi başarı elde edeceğiz. İzmir hizmete aç, İzmir Cumhur İttifakının belediyecilik anlayışını bekliyor, o gün de artık çok yakındır” ifadelerini kullandı.
Bahçeli’nin Emrindeyiz
Cumhur İttifakı’nın her türlü siyasi saplantıdan uzak ve de Türk Milletine dayanan bir yapı olduğunu da sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Türk devletine ve milletine dışarıdan ve içeriden sayısız saldırı olurken politik tutuculuk yapmak bize yakışmaz. Biz her şeyden önce Türkiye diyen bir hareketiz. Geçmişte Başbuğumuz Alparslan Türkeş nasıl ki devlete sahip çıktıysa bugün de liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi aynı irade ve kararlılıkla devletimize ve milletimize sahip çıkmaktadır. Onun emir ve talimatlarıyla, inanç ve yüksek sorumluluk anlayışımızla Cumhur İttifakının başarısı için çalışıyoruz.” Dedi
Beş İlçe MHP’nin Olacak
Partisinin beş ilçede gösterdiği adaylara da tam anlamıyla güvendiklerini söyleyen Şahin, “tüm adaylarımıza güveniyoruz. Aliağa, Çeşme, Dikili, Foça ve Narlıdere adaylarımızla belediyeleri alacağız. Tüm mensuplarımız ve kadrolarımızla üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Yola çıktık. İnanıyor ve iddia ediyorum ki 20 ilçemizi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız.Beka meselesi devletimizin ve milletimizin dirliği bu seçimlerin önemini ortaya koyuyor. Bugüne kadar inançlarımızdan ve liderimizin talimatlarından taviz vermedik. Yine aynı imanla seçimlerde tüm kadrolarımızla sahada olacağız ve zafer kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Bu haber 07.01.2019 12:35:11 tarihinde eklenmiştir.
Çiğli Belediyespor Transferde Hız Kesmiyor
Köylü üretecek Bornova Belediyesi pazarlayacak
Batur;100 Günde Yüz Güldürdü
Bisikletli ulaşımda İzmir örnek olacak
21 belediyenin katılımıyla 'Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı' kuruldu
Tugay’dan Kılıçdaroğlu ziyareti
Çiğli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü...
Çiğli Belediye Spor’ a Bir Transfer Daha !
İzmir'de gece yolcularının sayısı artıyor
Başkan Soyer, 15 Temmuz şehitlerini anma törenine katıldı

' Mücadelemiz sürüyor...'
Çiğli Belediyespor'dan Transfer Atağı

Çiğli'de Kent Konseyi kurulması için ön çalışmalar hızlandı…
Bir sonraki istasyon Buca
Çiğlililer Sandık Başında
Dünya Gençleri Karşıyaka’da Buluşuyor
CHP’li Sındır, “bu torba yasa derin ekonomik krizin ve çaresizliğinizin itirafıdır”

Srebrenitsa Buca’da unutulmadı

2019© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.