Abdalanlılar Kahvaltıda Buluştu
Erzurum Hınıs Abdalan Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Kahvaltıda Buluştu.
Çiğli’de bulunan Erzurum Hınıs Abdalan Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, hemşehrilerini kahvaltıda buluşturdu. Çiğli Akvaryum Cafe’de düzenlenen kahvaltıya, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, Çiğli Chp İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ve yönetimi, Çiğli Chp Eski İlçe Yöneticileri, Chp İzmir Eski İl Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Sert, işadamları, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda dernek üyesi katılım sağladı.
Kahvaltıda bir araya gelen hemşehrilerine seslenen Dernek Başkanı Murat Keser;
“Sivil toplum örgütlerinin gerek kendi kültürü gerekse sosyal ve toplumsal aktivitelerinin yanı sıra günlük yaşamda da yeri ve önemi tartışılmaz bir hal aldı. 7 yıl önce İzmir’de kurularak faaliyete geçen Abdalan kültür ve dayanışma derneğimizin Türkiye genelinde gerçekleştirmeyi düşündüğü ciddi projeleri olmakla beraber her projenin arkasında ben ve yönetimdeki arkadaşlarım üyelerimizin her zaman arkasında olup onlara her türlü referans olduğumuzu buradan belirtmek isterim. Yaklaşık bir aydır üzerinde ciddi çalışmalar yaptığımız projeleri birer birer hayata geçirmeye başladık” sözlerine yer verdi.
Kahvaltıya misafir olarak gelen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan;
“Solana baktığımızda hep dostlarımızı hemşehrilerimizi görüyorum. Sizlerle beraber olmak bana onur veriyor. Dernekler sivil toplum örgütlerinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Derneklerin kuruluş amaçları kendi üyelerini hemşehrilerini kültürel anlamda ve yardımlaşma anlamında sahip çıkmaktır. En güzeli budur. Ben belediye başkanınız olarak yanınızda olacağımı bildirir size sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Chp Çiğli İlçe Başkanı Utku gümrükçü ise;
“Böyle güzel bir Pazar gününde Abdalan köyü mensubu insanları bir arada görmek sizlerle beraber olmak bize büyük mutluluk verdi. Kültürümüzü yaşatmak onu bulunduğumuz yerde devam ettirmek hepimiz için önemli. Bu yolda yürüyen bütün arkadaşları selamlıyorum hepinize iyi pazarlar” dedi.
Kahvaltı sonrasında Dernek Başkanı Murat Keser ve Yönetimde bulunan Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Meltem Ergün yöneticiler ile birlikte fotoğrafta yer aldılar.
Bu haber 25.03.2018 13:27:33 tarihinde eklenmiştir.

İLÇE BAŞKANLARINDAN SOYER’E SİTEM!

Yücel’den zirve çıkarması: Aday olan isimler belli oldu mu?

KRİTİK ZİRVEDE NE MESAJ VERİLDİ?

CHP İZMİR'DE KRİTİK ZİRVE! TOPLANTIYA KİMLER KATILMADI?
EGE’DE BİR DEPREM DAHA!
Elazığspor ligden çekiliyor!

Taekwondo sporcuları Başkan Koştu ile sevinç paylaştı

Gruşçu'dan Yücel'e tam destek

Çiğlili çocuklar “Kültürpark Çocuk Keşif Atölyeleri Merkezi”nde!

Bornovalı kadınların istihdamı için işbirliği
Başkan Batur Elazığ’da
CHP’li Aladağ Buca Gençlik Kolları'na aday: “Dev çınarın yeni filizleriyiz”
AK Parti’den İzmir Elazığlılar Derneğine Geçmiş Olsun Ziyareti
SERDAR KOÇ KARŞIYAKA İÇİN KOLLARI SIVADI!
Korkutan deprem! İzmir de sallandı

Bornovalı çocuklara özel tiyatro
TİRE’DE İLÇE KADIN KOLLARI YARIŞI START ALDI
İzmir tramvayla 100 bin ton karbon salınımını azalttı

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.