Ege / Güncel / İzmir / Spor / Yerel Yönetimler
Zil çaldı, haydi havuza!
Buca’da eğitim gören öğrenciler beden eğitimi derslerini iple çekiyor. Derslerini Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda işleyen gençler, sağlıklı yaşama kulaç atıyor.Profesyonel eğitmenlerden teorik ve pratik eğitim alan gençler, yaz kış havuza girmenin keyfini yaşıyor.
Çocuk ve gençlerin boş zamanlarını doğru değerlendirebilmeleri için sporu her alanda ulaşılabilir kılan, “Buca’da yüzme bilmeyen kalmayacak” hedefiyle açtığı ücretsiz yüzme kurslarında 5 yılda yaklaşık 40 bin Bucalıya yüzme öğreten Buca Belediyesi, kentteki liselerin beden eğitimi derslerini havuzda yapmalarını sağlayan projesini devam ettiriyor. Beden eğitimi derslerini Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda uzman eğitmenlerden alan liseli öğrenciler, hem yüzme öğrenmenin hem de kış aylarında havuz keyfi yaşamanın mutluluğunu yaşıyor.
2018/2019 eğitim döneminde ilk etapta Buca 85. Yıl Anadolu Lisesi ve Gürçeşme Anadolu Lisesi öğrencileriyle başlayan proje, Buca’daki bütün okulları kapsıyor. Ücretsiz olarak yürütülen yüzme dersleri için öğrenciler Buca Belediyesi servisleriyle okullarından alınıyor. Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda uzmanlardan yüzme eğitimi alan gençler, ders bitiminde tekrar servislerle okullarına götürülüyor. Havuzda birbirinden keyifli dakikalar geçiren gençler, bir sonraki beden eğitimi dersini sabırsızlıkla bekliyor.
Bu haber 21.12.2018 13:10:45 tarihinde eklenmiştir.
Çiğli Belediyespor Transferde Hız Kesmiyor
Köylü üretecek Bornova Belediyesi pazarlayacak
Batur;100 Günde Yüz Güldürdü
Bisikletli ulaşımda İzmir örnek olacak
21 belediyenin katılımıyla 'Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı' kuruldu
Tugay’dan Kılıçdaroğlu ziyareti
Çiğli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü...
Çiğli Belediye Spor’ a Bir Transfer Daha !
İzmir'de gece yolcularının sayısı artıyor
Başkan Soyer, 15 Temmuz şehitlerini anma törenine katıldı

' Mücadelemiz sürüyor...'
Çiğli Belediyespor'dan Transfer Atağı

Çiğli'de Kent Konseyi kurulması için ön çalışmalar hızlandı…
Bir sonraki istasyon Buca
Çiğlililer Sandık Başında
Dünya Gençleri Karşıyaka’da Buluşuyor
CHP’li Sındır, “bu torba yasa derin ekonomik krizin ve çaresizliğinizin itirafıdır”

Srebrenitsa Buca’da unutulmadı

2019© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.