Ege / Güncel / İzmir / Yerel Yönetimler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Nihat Zeybekci olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Nihat Zeybekci olduğunu açıkladı. Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin tecrübeli, Ankara’yı ve belediyeciliği bilen, teşkilatın içinden biri olduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde, tüm gücümüzle çalışarak, İzmir’i AK belediyecilik ile tanıştıracağız. İzmir’i almaya değil, İzmir’e hizmet vermeye geliyoruz” diye konuştu.
Nihat Zeybekci’nin daha önce Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını ve Bakanlık döneminde de İzmir’in önünü açan birçok uygulamaya imza attığını vurgulayan Başkan Şengül, “Önümüzdeki yerel seçim, yıllardır sorunları çözüm bekleyen, hak ettiği hizmeti bir türlü göremeyen İzmir için bir fırsattır. Sayın Zeybekci İzmir’i tanıyan, kentin neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi bilen bir kişi olarak, İzmir’e farklı bir bakış açısı ve heyecan getirecektir. Sayın Zeybekci’nin aday gösterilmesi teşkilatımızda da olumlu karşılanmış, başarıya olan inancı daha da arttırmıştır. Bize düşen de tüm teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde son ana kadar çalışarak, İzmir’de başarıya ulaşmaktır. Bundan hiç şüphe duymuyor, 31 Mart’ta İzmir’i AK Belediyecilikle tanıştıracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Dev Projeler Yolda, Kazanan İzmir olacak
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “AK Parti, İzmir’i her zaman çok önemsemiştir. Cumhuriyet tarihi boyunca İzmir’e en büyük yatırım, AK Parti döneminde yapıldı. Devam eden mevcut projelerin tamamlanmasıyla yatırım miktarı 210 milyar TL’ye ulaşacak. Elbette, ‘Bu kadar yeter’ demiyoruz. Sayın Zeybekci’nin adaylığıyla birlikte kazanan kesinlikle İzmir olacak, bu durum projelere de yansıyacaktır. İzmir’in sıkıntılarının giderilmesi için dev projeler hazırlanıyor. Bunları da kısa süre içerisinde kamuoyuna açıklayacağız.”
Bu haber 27.11.2018 17:39:47 tarihinde eklenmiştir.

Ak Parti Çiğli’de Flaş Gelişme
Onların günü
Arslan’dan Aday Adaylarına Tepki

AK Partili Korkmaz, “Çiğlinin Temel Sorunu Belediye Başkanı”
CHP’li Purçu ‘Soğan hükümeti olmayın’
CHP’li Aday Adayları, STK’ları Dinledi
Karaca: Dertleri, tek adam rejiminin devamı için para toplamak
Gaziemir'in Efeleri Yine Şampiyon Oldu
CHP’li Beko’dan “Sosyal Cinayet” Çıkışı

Buca'da Atık Ev Eşyalarına Sihirli Dokunuş
İzmir'deki dönüşümü örnek oluyor
İzmir, 2018’i muhteşem uğurluyor
Soğan derdine de Bornova Belediyesi derman oldu
Atila: Önemli olan kazanmak değil, katılmak
Konak'ta 'Beyaz'a İlgi Büyük

Narlıdere 'Tek adayımız Batur' diyor
Konak, ‘Kelebeklerin Peşinde’
Narlıdere’de vatandaşa soğan desteği

2018© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.