Ege / Güncel / İzmir / Politika / Yerel Politika

Mahkeme Kararıyla CHP’ye Geri Döndü

Mahkeme Kararıyla CHP’ye Geri Döndü

Mahkeme Kararıyla CHP’ye Geri Döndü



Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, Belediye Başkanı Hasan Arslan’la yaşadığı tartışma sonrasında ilk önce kesin ihraç cezasına çarptırılmıştı.

 

Daha sonra partisinin Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) itiraz eden Karadağ’ın cezası 2 yıllık geçici ihraca dönüşmüştü. Yargı sürecini başlatan Karadağ’a sevindirici haber Ankara 5’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’nden geldi.

Mahkeme geçici ihraç cezasını da iptal etti. Karadağ ihracın iptali için açtığı davayı kazandı ve yeniden CHP’li oldu.

Ankara 5.Asliye Hukuk Mahkemesi CHP YDK'nın 28.07 2016 tarih 2016/49 esas 2016/57 karar sayılı kararının iptaline karar verdi.

Karar sonrası sosyal medya hesabında bir açıklama yapan Karadağ; Bugün haklılığım mahkeme kararıyla tescillenmiş oldu. Mücadeleden asla vazgeçmedim ve nihayet adalet yerini buldu!

Siyaseti hiçbir zaman kişisel menfaatlerim için yapmadım. Bunda sonra da bırakın siyasi kariyeri; hayatım pahasına da olsa doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin tekelinde değil bunu akıllarından çıkarmasınlar.

Görüntünün olası içeriği: yazı

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; hakimlikten emekli olunur ama hukukçuluktan asla.Disiplin sürecinin başladığı ilk günden itibaren yanımdan bir an olsun ayrılmayan, benimle sevinip benimle üzülen,benimle ağlayıp benimle gülen, birlikte binlerce km yol yapıp tüm süreçte yanımdan bir an olsun ayrılmayan; dostum, arkadaşım, yoldaşım, ağabeyim Aziz Buğa'ya ve desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim!” dedi.

 

 




Bu haber 06.06.2017 15:03:24 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Barbaros Kiriş; Tüm Listeler Bizim

  • Konak’ta Meksika rüzgarı esecek

  • Doğançay’da ücretsiz muayene

  • 'Hep engelli koştum'

  • Çiğli’de sanat kursları başlıyor

  • İZSU, 712 kilometrelik içme suyu şebekesini yeniliyor

  • “12 Eylül, Kahpe ve Kara Bir Günün Adıdır.”

  • Bir şenlik bir açılış

  • Burası İzmir'in tam göbeği

  • Kurs keyfini kaçırmayın

  • Raylar Ziya Gökalp'e ulaştı

  • Rastgele!

  • Sen de aramıza katıl

  • Akgül CHP Seçmenine Seslendi!

  • Küçükçiğli’de Büyük Sürpriz

  • Çiğli’de Seçimler Nefes Kesti

  • Çiğli’de sonuçlar belli olmaya başlandı.

  • Arslan Mahallesinde İddialı!

Benzer Haberler