Ege / Güncel / İzmir / Politika / Yerel Yönetimler

Çiğli’de Çelenk Krizi

19 Eylül Gaziler Günü töreninde Çiğli’de çelenk krizi yaşandı.




Çiğli Cumhuriyet Meydanında tören için toplanan siyasi partiler ve kurum yetkilileri, 19 Eylül Gaziler Gününü Kutladı.

 

Çiğli Kaymakamlığı, 19 Eylül Gaziler Günü kutlama töreni için bayram öncesinde siyasi partiler ve bazı kurumlara davetiye gönderdi. Gönderilen bu davetiye de  19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle çelenk sunacak olan kurumların  isimlerine yer verildi. Gönderilen davetiyede siyasi partilerin isimleri yer almadı.

 Sabah saat 10’da gerçekleştirilecek tören öncesinde Çiğli Chp İlçe Başkanlığı kaymakamlığa dilekçe vererek çelenk koyma konusunda istekte bulundu. Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler çelenk konulmasına onay verdi. Çiğli Kaymakamlığının diğer siyasi partileri de saat 9:20 civarlarında arayarak çelenk konulabileceğini haber vermesi üzerine, Ak Parti İlçe Başkanlığı 15 dakika içerisinde Çelenk hazırlamalarının imkansız olduğunu bildirerek törende çelenk sunamadı. Chp Çiğli İlçe Başkanlığı çelenk sunumunu yaptı.

“Organizasyon Eksikliği”

 

Çiğli Kaymakamlığı’nın  daha önce gönderdiği davetiyede Siyasi partilerin çelenk sunanlar arasında isimlerinin geçmemesi ve bugün haberdar edilmeleri  organizasyon ekliği olarak değerlendirildi. Gönderilen davetiyede çelenk sunacaklar, Çiğli Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Gaziler Derneği. 



Bu haber 19.09.2016 12:03:09 tarihinde eklenmiştir.



Okuyucu Yorumları



Haber Gezintisi

  • Kurslarda yeni dönem başladı

  • Doğa Tutkunlarına Buca’da Muhteşem Merkez

  • Büyükşehir’den “Kuzey harekatı”

  • İzmir “unutmadı”

  • Heybesinde müjdeyle geldi

  • Maltepe İlkokulu’nun İlk Gününde “ 15 Temmuz”

  • Ak Parti’de İlçe Atamaları Yapılıyor!

  • İZSU'dan Kritik Uyarı

  • Buca’da çöpler yeraltında

  • Hırsızlık mağduru muhtarın ofisi yenilendi

  • Bu yarışmayı kaçırmayın!

  • Çiğli Belediyesi’nden Güz Dönemi Kursları

  • İzmir sizi bekliyor

  • Rüya gibi geçti

  • Çiğli Ege Spa & Hamam Hizmet Vermeye Başladı !

  •   Balbay’dan okullardaki 15 temmuz anlatımına eleştiri

  • Genel Sekreter Sındır, “doğamızı, tarımımızı yok edecekler!”

  • Muhtarlardan Başkan Uğurlu’ya Teşekkür Plaketi

Benzer Haberler