Güncel / İzmir / Yerel Yönetimler
İzmir Ana Kuşaklama Kanalı kolektöründe yapılacak temizlik, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 14 Eylül Salı gecesinden itibaren Yeşildere'den Mürselpaşa Bulvarı'na dönüş yolu trafiğe kapatılacak.
Yeşildere Caddesi'nden Basmane yönüne gitmek için eski DGM Binası önünden ya da Halkapınar köprüsünün altından dönüş yapılabilecek. Mürselpaşa Bulvarı'ndan Karşıyaka-Bornova yönüne gidiş yolu, çalışma süresince karşı şeride alınacak. Trafik düzeninin 15 gün içinde normale dönmesi planlanıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından İzmir Ana Kuşaklama Kanalı'nda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları başlıyor. Çalışmalar kapsamında 14 Eylül Salı gecesinden itibaren trafik düzeninde de değişikliğe gidilecek. Yeşildere'den Mürselpaşa Bulvarı'na dönen yol trafiğe kapatılacak. Yeşildere Caddesi'nden Basmane yönüne gitmek için eski DGM Binası önünden ya da Halkapınar köprüsünün altından dönüş yapılabilecek. Mürselpaşa Bulvarı'ndan Karşıyaka-Bornova yönüne gidiş yolu çalışma süresince karşı şeride alınacak.
Temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının 15 günde tamamlanması ve trafik düzeninin normale dönmesi planlanıyor.
Bu haber 13.9.2021 20:17:53 tarihinde eklenmiştir.

Yıllık 65 ton organik atıktan 40 ton organik gübre

İzmir Büyükşehir Belediyesi orman yangınlarına karşı yeni müfrezeler kuruyor

Beko: Bir yıldır bekletilen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türkiye Tarımı Efes Selçuk’ta konuşuldu

Karşıyaka’nın Alzheimer Merkezi inşaatı başladı

Dünya Temizlik Günü öncesinde Buca’dan örnek girişim

CHP Bayraklı İlçe Örgütü İle uzman sosyolog terapist Kürşat Şahin Yıldırımer'den bir proje daha!

Batur: Bu süreçte aşı olmak insanlık görevidir

Tavas Ovası’ndan yükselen ses: Tüccarlara teslim edildik

Dış ticarette Çince ile fark yaratın

“Anadolu Kadınları Konak’ta” Halk Oyunları Festivali, İzmir’e renk kattı

Karşıyaka Spor Kulübü ve Bornova Belediyesi’nden İzmir’i “basketbol şehri” yapacak örnek iş birliği

İş başvurusunda robotla mülakat dönemi geliyor

Kavacık Üzüm Festivali gün sayıyor

Kınık'ta 5. Hasat Festivali etkinlikleri sona erdi

EGİAD ve İzmir Model Fabrika arasında protokol imzalandı

Hibrit çalışma modeli hayatımıza giriyor!

Marsilyalılar, Foça’yı ziyaret etti

2021© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.