İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Bornova Belediyesi,3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ilçede yayan 6 engelli vatandaşın ve ailelerinin yüzünü güldürdü.
Engelliler Günü kapsamında ortopedik engelleri bulunan 3 bebeğe ortopedik puset hediye edilirken, 3 vatandaşa da akülü sandalye bağışında bulunuldu. Bebeklerin pusetlerini Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Kızılay Başkanı Cemil Kurkut ile birlikte teslim etti.
Bornova Belediyesi’nden epilepsi hastası ve ortopedik engele sahip çocukları için yardım talebinde bulunan Kurban, Çelebi ve İnçamur ailelerinin evlerini ziyaret eden Başkan iduğ, çocukların ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak için ortopedik puset bağışında bulundu. 2010, 2012 ve 2016 doğumlu olan çocukların aileleri, dışarı çıkmakta zorlandıklarını belirterek, yadım için Başkan İduğ’a teşekkür etti. Maske ve dezenfektan da dağıtılan ziyaretlerde ailelere başka ihtiyaçları olup olmadığını da soran Başkan Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
Nefes alıp veren her canlının birer engelli adayı olduğunun bilincinde olması gerektiğini de ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “ Bütün çabamız, gayretimiz engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak, onların ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak için” dedi.
Bu haber 4.12.2020 09:22:41 tarihinde eklenmiştir.
Engelli çocuklara özel puset
Sürekli’den CHP’ye ‘evin camdansa, karşı pencereye taş atmayacaksın’ çıkışı
Yorgancılar: Dünün bakış açıları ve stratejilerinin işe yaramıyor
Buca’da koronavirüs tedbirlerine denetim
Hafta sonu sokağa çıkma yasağında Nereler açık!
Koronavirüse kalkan olan besin!
Ankara, İzmir ve Van’a ‘uzay yolu’
7 soruda Türkiye'ye gelecek Kovid-19 aşısı
Asgari ücret toplantısı öncesi 4 kişilik aile ayı ne kadara çıkarıyor?
CHP’li Koç’tan AK Partili Keseli’ye yanıt: “Laf cambazlığı yapanlardan olmayın!”
Başkan Sandal’dan meclise teşekkür: Tarihi bir karara imza attınız!
Urla’da korkutan deprem! Kentin birçok noktasında hissedildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 3 Aralık farkındalık etkinliği
Bergama Belediyesi’nden engelli ve yaşlı hakları rehberi
Yücel’den Kılıçdaroğlu’na hakarete sert yanıt: “Ne hakkı ne de haddidir”
Çeşme Belediyesi Engelli hizmet birimi kuruluyor
AK Partili Baran: Siyasette de, ekonomide de varız ve var olmaya devam edeceğiz
AK Parti'den yeni Menemen açıklaması

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.