Ödemiş Belediyesi’nin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği online satranç turnuvası büyük ilgi gördü. Türkiye Satranç Federasyonu lisansına sahip sporcuların katıldığı turnuvanın ödülleri kargo ile sporculara ulaştırıldı.
Geçen yıl büyük bir katılımla Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Atatürk'ü Anma Haftası Online Satranç Turnuvası bu yıl Koronavirüs pandemisi nedeniyle online ortamda yapıldı. Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa chess.com üzerinden düzenlenen turnuvaya 41 ayrı ilden toplam 266 sporcu katıldı. 61 kulüpten Türkiye Satranç Federasyonu lisansına sahip sporcuların katıldığı turnuvada müsabakalar 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı ve açık kategoride yapıldı. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları kargo ile gönderildi.
Turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz bu anlamlı turnuvayı geçen yıl yüz yüze geniş bir katılımla yapmıştık. Bu yıl pandemi koşullarında satranç seven çocuklarımızı online ortamda bir araya getirdik. Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ile işbirliği içerisinde Türkiye’nin dört bir yanından katılım oldu. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri kutluyorum. Beyin jimnastiği yapmayı sağlayan ve çocuklarımızın gelişimine katkı sunan satranç ile daha çok çocuğumuzun buluşmasını istiyoruz. Ödemiş Belediyesi olarak satranç turnuvalarını düzenlemeye devam edeceğiz. Salgını yendiğimizde yine yüz yüze geniş katılımlı turnuvalarla bir arada olmayı diliyorum” dedi.
10 YAŞ ALTI:
1- Mehmet Efe Akın (AYDIN)
2- İlias Timushev (VAN)
3- Emir Aras Zor (ÇANAKKALE)
14 YAŞ ALTI:
1- Ecrin Tuana Engel (İZMİR)
2- Tuğrul Türel (İSTANBUL)
3- Yaşar Asil Taş (İZMİR)
AÇIK KATEGORİ:
1- Ahmet Efekan Alaz (İZMİR)
2- Asım Turan (İSTANBUL)
3- Hakan Yalçındağ (UŞAK)
Bu haber 19.11.2020 10:55:18 tarihinde eklenmiştir.
Atatürk'ü Anma Haftası Online Satranç Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu
Vergi ve prim borçları yeniden yapılandırılıyor: Ödemeler Ocak 2021’de
Almanya’da asgari ücrete 204 kg et, Türkiye’de asgari ücrete 36 kg et
Gaziemir Belediyesi'nden salgına karşı ek tedbirler!
CHP’li Polat: Nakliye ve konut fırsatçılığını hep beraber araştıralım!
AVM'lerde yeni dönem: Bu hafta sonundan itibaren yasak!
İzmir’de ürküten tablo: Bir haftada 210 korona ölümü!
Bayraklı’dan 88 aileye beyaz eşya seti!
“İzmir serbest şehir olsun, RCEP ülkelerinin yatırımlarını çeksin”
Bornova’da hedef 5 bin tablet
İlk Kitap Güzelbahçe Belediyesi’nden: Atatürk’ün Nutuk Kitabı
Göçmenoğlu “Kara Tren Efsanesi’ni” okurlarıyla paylaştı
İzmir'e şehit acısı düştü
Bakan Koca, Corona aşısı için hem tarih hem sayı verdi!
MEB duyurdu: Sınavlar iptal mi, ertelendi mi?
Başkan Soyer’den mecliste corona uyarısı: Vaka artışı mayıs ve haziranı geçti!
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, istifa etti!
Başkan Soyer depremle mücadelede öncelikli 4 adımı açıkladı!

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.