Kentin sokaklarında dönüşüm çalışması başlatan Buca Belediyesi, geride kalan 19 aylık dönemde fen işleri çalışmalarına ağırlık verdi.
Vatandaşlardan gelen talepleri öncelikli olarak değerlendiren ekipler, geçen süre boyunca 15 futbol sahası büyüklüğünde kilit parke taşı, 22 kilometre kaldırım ve 25 bin metrekare asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Yol ve kaldırımların yapılandırma çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüren Buca Belediyesi, kentin sokaklarında fark yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Kentin genel ihtiyacının yanı sıra vatandaşlardan ve muhtarlıklardan gelen talepleri öncelikli olarak değerlendiren Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 19 aylık süreçte 15 futbol sahası büyüklüğünde alanda kilit parke taşı döşemesi yaptı. Fen işleri şantiyesinde imal edilen kilit parke taşlarıyla Buca’nın dört bir yanını düzenleyen ekipler, geçen süre boyunca 103 bin 376 metrekare kilit parke ve 3 bin 344 metrekare granürlü parke taşı döşemesi yaparak yaklaşık 15 futbol sahası büyüklüğünde alanda yenileme çalışması gerçekleştirdi.
22 KİLOMETRE KALDIRIM 25 BİN METREKARE ASFALT
Belediye, kilit parke çalışmalarının yanı sıra kaldırım çalışmalarına hız verdi. Fen işleri ekipleri, 22 bin 249 metre uzunluğunda bordür taşlarla Buca sokaklarında toplam kaldırım yapımı gerçekleştirdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak asfalt serme çalışmaları yapan Buca Belediyesi ekipleri bozulan yollarda da tamir çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, planlanan çalışmalar kapsamında 25 bin 574 metrekarelik alanda asfalt yama çalışması yaparak kent sokaklarını düzenledi.
Bu haber 13.11.2020 09:05:12 tarihinde eklenmiştir.
Süt üreticileri Çin sayesinde nefes alacak
Buca sokaklarında dönüşüm raporu
Karabağlar’da dayanışma çağrısı karşılık buldu
CHP İzmir'de toplantı tamamlandı: Neler konuşuldu?
Tarihe ışık tutan kazı çalışmasına Ödemiş Belediyesi’nden destek
Haluk Levent yine gönülleri fethetti… 20 aileye kira desteğinde bulunacak
Depremzedelere kira destekleri ödenmeye başlandı
Karadeniz’den İzmir’e sıcacık dost eli… Dayanışma tırları Fuar İzmir’de
Karaca'dan Zeybekci’ye katmerli rant tepkisi
Ödemiş’te temizlik ve dezenfeksiyon seferberliği
İzmir'in o ilçesinde dikkat çeken anket sonuçları!
İlçe belediye başkanlarının 500 gün sunumu tamamlandı
Başkan Soyer: Afetle mücadele yerelde başlayıp yerelde kazanılır
Minik Ayda’nın babasından ev fiyatlarına tepki!
Kemalpaşa’dan ‘Karakılçık Buğdayı’ hamlesi
Avrasya Maratonu’na Torbalı damgası… 3 sporcudan önemli dereceler
Tedarik zinciri yasasıyla neler değişecek?
Milletvekili Sındır: Salgın döneminde elektriğe en fazla zam Türkiye’de oldu

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.