Gaziemir Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF), İzmir İl Temsilciliği birlikteliğinde çevrim içi satranç turnuvası düzenleyecek.
22 Kasım Pazar günü saat 19.00’da başlayacak online turnuva chess.com platformu üzerinden gerçekleştirilecek. Turnuva 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı, açık kategori olmak üzere üç grupta düzenlenecek. Türkiye’nin her yerinden sporcuların katılabileceği turnuvaya sadece TSF lisansına sahip, 2020-2021 vizesini yaptırmış sporcular kabul edilecek.
Turnuvaya katılmak isteyenlerin chess.com internet sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması ve izmir.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmaları gerekiyor. Online kayıt yaptıran katılımcılar daha sonra chess.com platformu üzerinden yarışacağı kategoriye üye olacak. Turnuvaya kayıt olan sporcular ad, soyad, telefon numarası ve ev adreslerini gaziemirbelediyesisatranc@gmail.com elektronik posta adresine gönderdikten sonra kayıt işlemleri son bulacak.
Katımcılar 22 Kasım 2020 Pazar günü 18.00 – 18.59 saatleri arasında chess.com sitesinden KATIL butonuna tıklayarak turnuva kayıt kontrol işlemini tamamladıktan sonra müsabakalara başlayabilecek.
Yarıştığı kategoride dereceye giren sporculara kupa, madalya verilecek; satranç takımı, satranç saati ve kitap armağan edilecek.
Bu haber 9.11.2020 09:57:26 tarihinde eklenmiştir.
Gaziemir'den çevrim içi satranç turnuvası
Baba Gezgin’den o fotoğrafa yorum geldi: Bırakın da acımızı yaşayalım!
Taze domates ihracatı 250 milyon doları aştı
Yıkama ve kurutma tırı, çadır kentte
Çadır Kentte çocuk tiyatrosu
Flaş! Berat Albayrak istifa etti
Başkan Tunç Soyer: Sizi hiç yalnız bırakmayacağız

AK Partili Sürekli’den Yücel’e işiniz gücünüz yalan çıkışı!
Yücel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a jet yanıt!
Sığacık Kaleiçi Pazarı tezgahlarını yeniden kurdu
Yorgancılar: “Bu destek bize güç ve moral verdi”
Çiğli’de endişelendiren tablo: 17 bina ağır hasarlı
Karşıyaka Belediyesi'nden kişisel bakım çadırı
Doğruyol: Kamu lojmanlarını depremzedelere tahsis edilmelidir
Milletvekili Sındır, “hayvanın sütü kendi boğazına yetmiyor!”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: Tunç Bey ile uyum içindeyiz
“Bir kira bir yuva”da destek miktarı 28 milyonu geçti
Deprem sonrası kat sınırı geliyor

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.