İZSİAD`dan bağış kampanyasına tablet desteği

Yerel Yönetimler

İZSİAD`dan bağış kampanyasına tablet desteği

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan eğitime destek kampanyasına 100 tabletle katıldı. Başkan Soyer, “Bütün hikaye vicdanla başlıyor. Desteğiniz çok değerli” dedi.




İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ederek eğitime destek kampanyasına 100 tablet bağışladı. Başkan Soyer, kampanyaya destek veren İZSİAD'a teşekkür etti. Birçok insanın tablet talebinde bulunduğunu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin taleplere cevap vermek için çabaladığını söyleyen Tunç Soyer, “Kampanyaya destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bütün hikaye vicdanla başlıyor. O nedenle desteğiniz çok değerli. İyi ki varsınız, iyi ki bu kadar güçlü yapınız var. İyi ki bünyenizde bu kadar vicdanlı insan barındırıyorsunuz” dedi.

“Biz sahip çıkmazsak kim çıkacak”

Böyle zor zamanlarda dayanışma ruhunun daha da önem kazandığını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz şimdi birbirimize sahip çıkmazsak ne zaman çıkacağız? İnsanlar bu kadar büyük mağduriyetler yaşarken onların elinden tutmayacaksak, ne zaman tutacağız? Bazı insanlar özellikle pandeminin yoğun dönemlerinde sokağa çıkma yasakları gelince çalışmadı. Evine ekmek götüremedi. Bu insanların bakmakla yükümlü oldukları aileleri var. Gündelik olarak para kazananların durumları çok daha ağır. O kadar çok insan işini kaybetti ki. Bu insanlar aramızda, sokakta. Önce herkesin vicdani sorumluluk hissetmesi lazım. Biz bu şehirde yaşayanlar olarak birbirimize sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak?” diye konuştu.

“Destek olmaktan dolayı mutluyuz”

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt da kendi derneklerini, diğer sivil toplum örgütlerinden ayıran en önemli özelliğinin, yardımseverliği olduğunu kaydetti. Üyelerinin yüzde 90'ının, kendi çabalarıyla bu noktaya geldiğini belirten Küçükkurt, “Başlattığınız kampanyaya destek olmaktan dolayı mutluyuz. Biz de dernek olarak bu tür kampanyalarda elimizi taşın altına koymak istiyoruz. Bu nedenle farklı sivil toplum kuruluşlarına da destek verdik” dedi.




Bu haber 28.10.2020 11:39:42 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Sağlık Bakanı Koca’dan Buca’ya rekor sürede hastane sözü

  • Kemalpaşa Belediyesi’nden deprem seferberliği

  • Deprem yardımlarının koordinasyonu İzmir Büyükşehir’de

  • Büyükşehir’den depremzedelere 26 bin kişilik yemek

  • İzmir Valisi Köşger'den hırsızlık uyarısı: Bankalar açık!

  • CHP'li Torun: Gereken niye yapılmadı?

  • İzmir depreminde can kaybı 58'e yükseldi

  • Kızılay İzmir için acil ihtiyaç listesini belirledi: İşte o ihtiyaç listesi!

  • Bakan Selçuk İzmir depreminde kaç okulda hasar olduğunu açıkladı!

  • Başkanlardan hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz açıklaması!

  • Bakan Koca yaralıların son durumunu açıkladı!

  • Vali Köşger’den hasar tespit çalışması açıklaması!

  • Ağır hasarlı 26 bina acil olarak yıkılacak!

  • İzmir İnşaat Mühendisleri Odası’ndan flaş görevlendirme iddiası!

  • İzmir güne depremle uyandı!

  • Menderes’te deprem mesaisi

  • Seferihisar’da dün yaşanan deprem sonrası tam bir dayanışma örneği sergilendi

  • Depremde son durum:  Can kaybı artıyor!

Benzer Haberler