Sarnıç bölgesindeki mahallelerin muhtarlarıyla birlikte sokakları adım adım gezen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ihtiyaçları yerinde tespit etti.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, başkan yardımcıları Necati Kırmaz, Ferdağ Yiğit ve birim müdürleriyle birlikte Sarnıç bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Arda, Atatürk, Fatih, Hürriyet ve Menderes mahallelerinin muhtarlarını ziyaret ederek onlardan mahallelerinin ihtiyaçlarını ve yurttaşların taleplerini dinledi. Sarnıç bölgesindeki ihtiyaçları tespit etmek üzere ekibiyle sahaya inen Başkan Arda, mahalle muhtarlarını yanına alarak sokak sokak gezdi. Muhtarlardan talepleri dinleyen, belediyenin yürüttüğü çalışmaları denetleyen Başkan Arda, isteklerle ilgili hızla çözüm üreteceklerini vurguladı.
Sarnıç bölgesini adım adım gezerek yerinde inceleme yaptıklarını, gördükleri sorunlara hızlı bir şekilde çözüm üreteceklerini dile getiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Gözbebeğimiz Sarnıç’ta başkan yardımcılarım ve birim müdürlerimle incelemelerde bulunduk. Muhtarlarımızı ziyaret ettik. Bizlere ulaşan istek ve şikâyetleri yerinde inceledik. Sarnıç’ta yaşayan vatandaşlarımızla sohbet etme, onlarla sıcak bir çay içme şansı da yakaladık. Sarnıç bölgemizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. İyi bir planlama ile bu bölgemizi de hak ettiği noktaya el birliğiyle taşıyacağız” diye konuştu.
Bu haber 24.10.2020 10:03:07 tarihinde eklenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de: '37 vefatımız var'
Depremde son durum: 35 kişi hayatını kaybetti
Vali Köşger uyardı: Enkaz etrafında kalabalık oluşturmayın
AFAD, depreme ilişkin ön değerlendirme raporunu yayınladı

Akşener ve 'İYİ'lerden deprem bölgesine ziyaret
Büyükşehir depremzedelerin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'e geliyor
Akşener, İzmir'de deprem bölgesinde inceleme yaptı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan hükümete çağrı: Engelleri kaldırın
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir’de cenaze törenine katıldı!
Süleyman Soylu ve eşi koronavirüse yakalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimiz tüm imkanlarıyla İzmir'in yanında
Ödemiş Belediyesi’nden deprem bölgesi için yardım kampanyası
Torbalı Belediyesi teyakkuzda
Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde!
Yıkılan apartmandaki kullanılan malzeme ile ilgili çarpıcı açıklama!
“İzmirliler müsterih olsun” dedi ve tekrarladı: “Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz'
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanından İzmir nöbeti!

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.