CHP’den “sahte içki ölümleri” için komisyon!

Ana Manşet / Güncel / Politika

CHP’den “sahte içki ölümleri” için komisyon!

İstanbul, İzmir, Mersin, Aydın, Muğla, Kırıkkale, Trabzon, Tekirdağ, Zonguldak ve Kırklareli'nde 9 Ekim'den bu yana sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 64’e yükseldi.




İstanbul, İzmir, Mersin, Aydın, Muğla, Kırıkkale, Trabzon, Tekirdağ, Zonguldak ve Kırklareli'nde 9 Ekim'den bu yana sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 64’e yükseldi. Türkiye’de art arda meydana gelen sahte içki kaynaklı ölüm haberlerinin ardından CHP harekete geçti.

CHP’den ‘sahte içkiye bağlı ölümleri’ araştırma heyeti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla kurulan heyette CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Mahir Polat, Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yer aldı.

Sahte içkiye bağlı ölümleri ve sahte içkinin boyutlarını araştıran heyet, Türkiye’de ölümlerin yaşandığı şehirleri ziyaret etti. Heyet, sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerini ve kalıcı sağlık sorunu yaşayan kişileri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şu ana kadar Kırıkkale ve İzmir’de görüşmeler yapan heyet, önümüzdeki günlerde sahte içki zehirlenmelerinin yaşandığı tüm illere giderek kapsamlı bir rapor çalışması yapacak. Heyet yapacağı çalışmada, sahte içki üretim ve tüketiminin ekonomik, mali, hukuki, sağlık, sosyal ve siyasi boyutunu araştıracak.




Bu haber 21.10.2020 17:16:16 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de: '37 vefatımız var'

  • Depremde son durum: 35 kişi hayatını kaybetti

  • Vali Köşger uyardı: Enkaz etrafında kalabalık oluşturmayın

  • AFAD, depreme ilişkin ön değerlendirme raporunu yayınladı

  • Akşener ve 'İYİ'lerden deprem bölgesine ziyaret

  • Büyükşehir depremzedelerin yanında

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'e geliyor

  • Akşener, İzmir'de deprem bölgesinde inceleme yaptı

  • CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan hükümete çağrı: Engelleri kaldırın

  • CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir’de cenaze törenine katıldı!

  • Süleyman Soylu ve eşi koronavirüse yakalandı!

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimiz tüm imkanlarıyla İzmir'in yanında

  • Ödemiş Belediyesi’nden deprem bölgesi için yardım kampanyası

  • Torbalı Belediyesi teyakkuzda

  • Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde!

  • Yıkılan apartmandaki kullanılan malzeme ile ilgili çarpıcı açıklama!

  • “İzmirliler müsterih olsun” dedi ve tekrarladı: “Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz'

  • CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanından İzmir nöbeti!

Benzer Haberler